Si aterizam cuminti cu soarele in fata...
Postat 08 September 2014 - 05:18 PM
As vrea sa va descriu in cateva cuvinte ce puteti citi in aceasta carte.
Cea mai recenta carte iesita din mainile maiastre ale prietenului zburatorilor d-l Cornel Marandiuc, se vrea o oda adusa altui zburator care la randu-i ne-a incantat aievea simturile, Antoine de Saint-Exupéry al nostru, Doru Davidovici.
Cartea de-a lungul celor 470 de pagini, este structurata in trei mari parti.
Partea intai cuprinde o serie de povestiri de aviatie, povestiri traite de autor, sau istorisite de fosti piloti militari, civili sau sportivi.
Partea a doua este rezervata unor intalnirii ale autorului cu DD.
Partea a treia a cartii, parte care este si cea mai substantiala, este partea in care se regaseste cam tot ceea ce sa scris despre DD.
O sa va tin la curent cu lansarea oficiala a cartii si cum si de unde o sa puteti sa o achizitionati.
Florin
Cea mai recenta carte iesita din mainile maiastre ale prietenului zburatorilor d-l Cornel Marandiuc, se vrea o oda adusa altui zburator care la randu-i ne-a incantat aievea simturile, Antoine de Saint-Exupéry al nostru, Doru Davidovici.
Cartea de-a lungul celor 470 de pagini, este structurata in trei mari parti.
Partea intai cuprinde o serie de povestiri de aviatie, povestiri traite de autor, sau istorisite de fosti piloti militari, civili sau sportivi.
Partea a doua este rezervata unor intalnirii ale autorului cu DD.
Partea a treia a cartii, parte care este si cea mai substantiala, este partea in care se regaseste cam tot ceea ce sa scris despre DD.
O sa va tin la curent cu lansarea oficiala a cartii si cum si de unde o sa puteti sa o achizitionati.
Florin
Postat 23 September 2014 - 08:39 PM
Miercuri, 01.10, va avea loc lansarea cartii d-lui Marandiuc. Dupa ultimele discutii avute azi cu domnia sa, am aflat ca pretul cartii va fi undeva in jurul sumei de 25-30 de lei, dar o sa fie un numar limitat, din cauza ca integ tirajul a fost suportat din buzunarul propriu, iar asta nu i-a permis un numar foarte mare de carti. Asa ca nu stiu daca se va gasii in alta parte. O sa incerc sa rezerv vreo 10 bucati, daca se va putea. Daca sunt doritori, v-as ruga sa ma anunta-ti pana cel tarziu vineri si o sa vad cum o sa facem cu plata. Pentru comenzi ferme, o sa incerc sa fie cu autograf.
Florin
Florin
Postat 24 September 2014 - 01:29 PM
Trebuie sa va anunt cu parere de rau, ca vor fi disponibile doar 9 carti. Cum v-am spus, tirajul a fost foarte mic si mai are si d-l Marandiuc obligatile lui. Atat am reusit sa il conving sa puna deoparte, asa ca primii care s-au anuntat ca o vor, vor fi primii serviti. Daca va mai exista un tiraj ulterior, d-l Marandiuc a promis ca o sa ma anunte. Deci pana acum, urmatorii s-au aratat interesati:
1. Mgc151184
2. George_B
3. anstro
4. RocknRolla
5. sabina
6. Babacu 2 buc.
7. aviatie
O sa vedem cum facem cu plata.
Mai este o bucata disponibila.
Florin
1. Mgc151184
2. George_B
3. anstro
4. RocknRolla
5. sabina
6. Babacu 2 buc.
7. aviatie
O sa vedem cum facem cu plata.
Mai este o bucata disponibila.
Florin
Aceasta postare a fost editata de Mr32: 24 September 2014 - 01:31 PM
Postat 30 September 2014 - 08:10 AM
Mr32, la 29 September 2014 - 07:33 PM, a spus:
Am primit azi un SMS de la banca, cu plata de la cineva Plesca. As dori sa stiu numele intreg si nickname-ul, ca sa stiu cum sa le asociez. Plus adresa completa. Pe PM.
nr. 5 Sabina
...dar ti-am trimis datele in conversatia de ieri si mi-ai si raspuns...
Toate bune