Dragi prieteni,
Cei care imbina pasiunea cu un moment de relaxare sint bineveniti in data de 20.09.2014, ora 11.30, la HB Bistro, str Matasari nr 49.
Vor fi aduse spre prezentare 3 Kubel-uri, scara 1/35, diverse utilizari, complet asamblate si vopsite.
Numai bine tuturor
DAN
Pagina 1 din 1
intilnirea lunii septembrie de la HB Bistro
Postat 14 September 2014 - 08:15 AM
Salut prieteni ,Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor la Salonul National de Modelism ed. 6.
Cu ocazia intalnirii din 20 septembrie de la HB Bistro voi aduce pentru cei interesati 3 machete kubelwagen,Una la scara 1/72, scara 1/48 asamblata si scara 1/35 cu partea mai interesanta : scheletul prelatei .
Cu stima TTD
Cu ocazia intalnirii din 20 septembrie de la HB Bistro voi aduce pentru cei interesati 3 machete kubelwagen,Una la scara 1/72, scara 1/48 asamblata si scara 1/35 cu partea mai interesanta : scheletul prelatei .
Cu stima TTD
Postat 21 September 2014 - 04:15 PM
Salutare, postez in continuare cateva instantanee de la eveniment, as zice dedicat Kubel-urilor, la diferite scari, unele "la gata", altele in lucru...
Si o super piesa la 1:72 de la Revell, Sd.Kfz. 7
Si (aproape toti) participantii:
Pana data viitoare, spor sa aveti!
Si o super piesa la 1:72 de la Revell, Sd.Kfz. 7
Si (aproape toti) participantii:
Pana data viitoare, spor sa aveti!
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 21 September 2014 - 04:21 PM
Postat 30 September 2014 - 10:51 PM
Salut prieteni,
In fotografia alaturata se observa langa cele doua vehicule o constructie reprezentand prelata unui kubelwagen la scara 1/35. Prietenul interesat de acesta il va putea vedea si la urmatoarea intalnire cand va fi montat efectiv pe vehicul.
Si asa am petrecut inca o zi minunata de toamna alaturi de prieteni.
Cu stima
TTD
In fotografia alaturata se observa langa cele doua vehicule o constructie reprezentand prelata unui kubelwagen la scara 1/35. Prietenul interesat de acesta il va putea vedea si la urmatoarea intalnire cand va fi montat efectiv pe vehicul.
Si asa am petrecut inca o zi minunata de toamna alaturi de prieteni.
Cu stima
TTD
- ← Oldtimer Show Bekescsaba 2014
- Evenimente & expozitii
- Editia a XX-a al concursul international de machete statice Bekescsaba 2014 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1