Pagina 1 din 1
Servicii de printare 3D Printam 3d, machete blindate,figurine,auto,etc...
Postat 05 September 2014 - 10:58 AM
Oferim servicii de printare 3D la standarde inalte, avand la dispozitie un echipament de printare 3d performant.Putem produce urmatoarele: machete blindate, figurine, auto, marina, Sci-Fi, obiecte 3d, obiecte functionale, proiectare, realizare machete arhitecturale, realizare prototipuri, obiecte de mobilier pe comanda, piese unicat. Pretulurile se negociaza in functie de complexitatea proiectului. Ne puteti contacta pe adresa de e-mail: office@printam3d.ro sau pe urmatoarele numere de telefon: 0723.326.830 sau 0726.247.594.
Adresa web: http://www.printam3d.ro/
Adresa web: http://www.printam3d.ro/
Postat 05 September 2014 - 01:08 PM
Salutare
Eu as vrea sa imi printez niste jante auto la scara 1/24.
Am treiintrebari:
1. De ce fel de proiect aveti nevoie ?
2. Care ar fi dimensiunea minima pt o spita a jantei? De exemplu, 0.5 mm ar iesi ?
3. Cat de fina iese piesa printata ? Avand in vedere ca e o janta printata, ma intereseaza sa iasa cat mai fina.
Multumesc
Am treiintrebari:
2. Care ar fi dimensiunea minima pt o spita a jantei? De exemplu, 0.5 mm ar iesi ?
3. Cat de fina iese piesa printata ? Avand in vedere ca e o janta printata, ma intereseaza sa iasa cat mai fina.
Multumesc
Postat 05 September 2014 - 04:23 PM
Beriba, la 05 September 2014 - 01:08 PM, a spus:
Salutare
Am treiintrebari:
Multumesc
Am treiintrebari:
Multumesc
Buna ziua! Am luat la cunostiinta ce ati spus si o sa va contactam in cursul zilei de maine.Va rog frumos, daca puteti, sa imi lasati niste date de contact, un numar de telefon sau o adresa de e-mail.Pentru orice eventualitate, adresa noastra de e-mail este office@printam3d.ro
Va doresc toate cele bune!
Postat 05 September 2014 - 10:05 PM
Buna seara,
1. Fisierele acceptate de programul utilajului de printare au extensia .stl sau .obj;
2. Dimensiunea minima de printare pe axele x, y este 0.4mm;
3. Factorul decisiv in redarea cat mai fidela si implicit cu o finete cat mai mare a unui obiect este grosimea stratului. Utilajul nostru poate printa cu o grosime minima a stratului de 0.02mm (20 microni).
Pentru a putea sa discutam concret pe produsul pe care dvs doriti sa il printati o sa am rugamintea sa ne trimiteti pe adresa noastra de e-mail office@printam3d.ro fisierul .stl/.obj.
Va multumim pentru interesul acordat!
Cu stima,
Stefan NICA.
1. Fisierele acceptate de programul utilajului de printare au extensia .stl sau .obj;
2. Dimensiunea minima de printare pe axele x, y este 0.4mm;
3. Factorul decisiv in redarea cat mai fidela si implicit cu o finete cat mai mare a unui obiect este grosimea stratului. Utilajul nostru poate printa cu o grosime minima a stratului de 0.02mm (20 microni).
Pentru a putea sa discutam concret pe produsul pe care dvs doriti sa il printati o sa am rugamintea sa ne trimiteti pe adresa noastra de e-mail office@printam3d.ro fisierul .stl/.obj.
Va multumim pentru interesul acordat!
Cu stima,
Stefan NICA.
Beriba, la 05 September 2014 - 01:08 PM, a spus:
Salutare
Am treiintrebari:
Multumesc
Am treiintrebari:
Multumesc
Postat 18 September 2014 - 02:39 PM
Inteleg din poza atasata ca lungimea tubului este de aprox. 18mm. As avea nevoie si de un diametru aproximativ ca sa dau un raspuns clar.
Pentru o analiza mai detaliata si calcularea unui pret o sa am nevoie de un fisier .stl sau .obj al obiectului. Daca aveti tubul pitot ca si model 3D, majoritatea soft-urilor de proiectare pot exporta in cele 2 extensii mentionate.
Costul este de 0.4euro/cm3. In general, pentru a econimisi material si costuri se poate opta ca obiectul sa nu fie plin pe interior, ci sa aiba o structura liniara cu un anumit grad de umplere.
Astept cu interes raspunsul dvs!
Pentru o analiza mai detaliata si calcularea unui pret o sa am nevoie de un fisier .stl sau .obj al obiectului. Daca aveti tubul pitot ca si model 3D, majoritatea soft-urilor de proiectare pot exporta in cele 2 extensii mentionate.
Costul este de 0.4euro/cm3. In general, pentru a econimisi material si costuri se poate opta ca obiectul sa nu fie plin pe interior, ci sa aiba o structura liniara cu un anumit grad de umplere.
Astept cu interes raspunsul dvs!
matly, la 18 September 2014 - 08:47 AM, a spus:
salut
un tub pitot 1/72 se poate printa?
daca se poate cat ar costa?
ms
radu
un tub pitot 1/72 se poate printa?
daca se poate cat ar costa?
ms
radu
Arata acest topic