Forum Machete,Modelism,Hobby: Vanzare in scop caritabil (Donatii) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vanzare in scop caritabil (Donatii) Din inima noastra de copil pentru copii

#21 Useril este offline   enevasile2002 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 09-December 05
  • Interests:Aviatie, modelism

Postat 18 September 2014 - 10:51 AM

Salutare,

SI PZL este rezervat.

Vasile.

#22 Useril este offline   Beriba 

• Membru senior
  • Postari: 520
  • Inregistrat: 06-December 11

Postat 19 September 2014 - 01:02 PM

Vezi postareaBeriba, la 13 September 2014 - 11:28 AM, a spus:

Imagine postata

Mai sunt disponibile: Aro, Volga, Wartburg.

#23 Useril este offline   enevasile2002 

• Membru deplin

Postat 29 September 2014 - 10:21 AM

Salutare tuturor,

Pana acum s-au strans 292 de lei, stiu ca nu este mult dar pana in decembrie sper sa mai strangem.

Din machetele postate la inceput au mai ramas:

1. MIG-3 Zvezda - 15 lei
3. Brewster Buffalo - 12 lei
5. RWD-5 - 10 lei
7. Yak-23 - 20 lei
11. Me-262 - 30 lei
12. IL-2M3 - 20 lei

Lista va fi actualizata cat de curand cu noi machete.

Sa auzim numai de bine.

#24 Useril este offline   matly 

• Membru senior
  • Postari: 349
  • Inregistrat: 27-September 11

Postat 29 September 2014 - 11:08 AM

Salutare,

Am sa mai incerc sa mai pun ceva la vanzare si chiar sa aduc niste jucarii.
Initiativa ta pe care eu am sustinut o e fosrte ok, dar am mai discutat si cu alti membrii de seama ai forumului care au reticinta in a pune ceva la vanzare prin motivatia ca nu te cunosc, deci nu au incredere.

Poate insa pena in decembrie, cand sufletul devine mai sensibil, mai bun, milos, se vor lamuri si vor invinge temerea.

va multumesc
radu

#25 Useril este offline   enevasile2002 

• Membru deplin

Postat 30 September 2014 - 06:42 AM

Salutare tuturor,

Pentru cei care sunt reticenti si nu ma cunosc le dau dreptate, insa daca vor sa cunoasca sunt un om obisnuit care stie ca ceea ce face e o picatura intr-un ocean, insa este tarisoara mea si stiu ca trebuie sa fac ceva pentru aceste suflete nevinovate de copil. Si eu am fost un copil fara Craciun sau zi de nastere, iar alte informatii despre copilaria mea sunt si mai crunte de atat. Noi uitam insa sa mai fim copii, sa avem puritatea si dragostea lor sufleteasca afundandu-ne in faimosul cotidian.
Pentru sceptici suma stransa nu este numai din cele postate pe site, ci stransa si din alte vanzari de machete nepostate si din alte activitati marunte. Iar cei care vor sa ma cunoasca mai bine sunt un tata a 2 copii draguti si nazdravani, ma puteti gasi in fiecare zi in aviatiei unde am faimosul birou de toate zilele. De asemenea puteti intreba comunitatea deltaplanustilor din Romania, nu suntem multi dar cei care am mai ramas speram sa reinviem acest sport aici, sau ma puteti gasi pe faimosul facebook dupa ene vasile am ca poza o aripa delta galbena.

Cele spuse nu sunt spre laudata si nu am sa fug din tarisoara nostra draga unde imi mananca pita cea de toate zilele.

Va astept cu drag,
Vasile

#26 Useril este offline   Cyborg 

• Membru senior
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 01-April 09
  • Interests:WW2 armor, Sci-Fi scratchbuilding

Postat 30 September 2014 - 04:09 PM

In sistemul propus de Vasile,

ofer spre vanzare kit-ul Zvezda 7224 KA-52 Alligator Russian Attack Helicopter. Cutia e deschisa pentru verificare, totul e ok, nimic montat, doar doua piese desprinse de pe culee.

Ca pret, sugerez 30 de lei, platiti direct in contul indicat de Vasile.
Pentru pret, nu am alt reper decat informatiile de pe hobby-park.ro, unde macheta apare la 39 de lei, dar indisponibila.
Desigur, cine vrea sa dea mai mult, e binevenit, banii merg direct pentru actiunea caritabila initiata de colegul nostru.

In cei 30 de lei intra si expeditia in afara Bucurestiului (colet simplu, Posta Romana). Pentru bucuresteni, predare personala, la o statie de metrou (preferabil Eroilor).

Apropo, l-am cunoscut pe Ene Vasile (inclusiv pe unul dintre pustii lui :) in urma cu o saptamana, dupa ce am luat o macheta de la el (si i-am virat banii pe machetele luate de la Beriba, vezi mai sus). Mie mi s-a parut un tip serios si nu cred ca exista motive de suspiciune. Desigur, si eu sunt un necunoscut pentru multi de pe forum, deci cuvantul meu poate sa nu aiba prea multa greutate, insa poate ii incurajeaza pe cei (destui) de la care am cumparat machete, in ultimii ani - fie ei bucuresteni sau din alte orase - si care nu cred sa fi avut motive de nemultumire vis-a-vis de subsemnatul. Este, insa, normal sa existe suspiciune, de aceea profit de ocazie sa pun o vorba buna.

Numai bine si sanatate tuturor.

#27 Useril este offline   enevasile2002 

• Membru deplin

Postat 01 October 2014 - 03:18 PM

Salutare tuturor,

In primul rand multumesc mult lui Geo(Cyborg) pentru suport si "reclama", si tu esti un om de treaba prin faptul ca ajuti acesti copii. Si cum le-am spus celor care au cumparat pana acum, va zic tuturor: sunteti invitati sa mergem impreuna la acesti copii si sa inmanam cele ce vom cumpara. Pana acum am vorbit despre mine si cred ca am spus destule, acum e randul sa vorbim de acesti copii care fara nicio vina au o soarta care nimeni nu o merita mai ales ei. Pana acum am avut ocazia de mai multe ori sa vizitez aceste centre(Peris, Ciresari), inclusiv Spitalul de Oncologie Fundeni sectia Pediatrie - un adevarat exemplu de curaj, viata ... simplu spus "no comment".
Din pacate anumite centre au intrat in influenta politicului, insa trebuie sa facem putin abstractie de acesta, de aceea prefer varianta in care sa mergem sa cumparam fructe, dulciuri etc pentru ei decat sa dam bani directorului de centru si mai departe Dumnezeu cu mila.

In acesta ordine de idei, pretul machetelor postate pana si de aici inainte nu este unul fix, este un pret care il consider eu, daca cineva ar alta oferta rezonabila este ok, orice ajutor cat de mic este bine voit. La suma deja stransa se mai adauga inca 35 de lei din vanzare a 2 machete nepostate pe site.

Astazi mai adaug urmatoarele:

1. Me P-1111 - 5 lei
Imagine atasata: 20140929_230743.jpg
2. SU-24 - 50 lei
Imagine atasata: 20140930_232312.jpg
3. Su-37 - 37 lei
Imagine atasata: 20140930_222952.jpg
4. He-111(Italeri) - 50lei
Imagine atasata: 20140930_215800.jpg
5. DFS-154 - 5 lei
Imagine atasata: 20140930_212129.jpg
6. Yak-38 - 10 lei
Imagine atasata: 20140930_212023.jpg

Sa auzim numai de bine si sa ne vedem in formula extinsa in decembrie.

Vasile.

#28 Useril este offline   Dan_Necrofor 

• Membru senior
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 28-February 08
  • Interests:Figurine 1/35 si 1/16 + vehicule 1/35 toate WW2...

Postat 01 October 2014 - 03:47 PM

Eu colectionez doar machete scara 1/35 legate de al doilea razboi mondial. Nu mai retin cum, cand si de unde am intrat in posesia unui Hummer 1/35 (cred italeri) probabil in urma unui schimb. Necesita o reparative/relipire a prelatei si are cateva lipsuri (o oglinda si un geam din spate din ce tin eu minte).

Cine o doreste sa bage 40 lei in contul dat de colegi. Daca cumparatorul este din Bucuresti ne intalnim personal, daca este din alt oras o trimit pe cheltuiala mea prin posta imediat dupa ce imi va fi confirmata intrarea banilor de catre initiatorul campaniei.

Mult succes mai departe si la cat mai multi bani stransi pentru acei copii!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: f6f16da17b805160fe7f63921140c358-70429-1000_1000.jpg

Aceasta postare a fost editata de Dan_Necrofor: 01 October 2014 - 03:47 PM

#29 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4818
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 01 October 2014 - 04:43 PM

Salut enevasile . Iti iau eu Me P-1111 - 5 lei .

#30 Useril este offline   MADrian 

• Membru deplin
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 20-December 12

Postat 01 October 2014 - 05:26 PM

Vezi postareadany, la 01 October 2014 - 04:43 PM, a spus:

Salut enevasile . Iti iau eu Me P-1111 - 5 lei .

Salutare tuturor!
In primul rand o sa i-mi cer scuze fata de dany, in mod normal intr-o alta vanzare nu as fi interveni dupa ce s-a oferit cineva pentru a cumpara o macheta.
Dar in cazul acesta, avand in vedere ca este vorba de o vanzare cu caracter caritabil, am sa intervin.
Desi cu toti stim ca modelele turcilor de la PM nu sunt tocmai cele mai calitative, aici avem un model rar pe care nu stiu daca mai este scos de vre-o alta firma asa ca am sa licitez 15 lei pentru Me P-1111

#31 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 01 October 2014 - 05:51 PM

Citeaza

ca am sa licitez 15 lei pentru Me P-1111

Imi pare rau , insa nu merge asa , oricat de rar ar fi . Eu nu licitez . E un fel de "gentleman's agreement" ," herr" MADrian . ;-) :-D
.
Aflandu-ne insa in Romania ... daca doreste domnul Enevasile sa primeasca oferta ta , pentru mine e ok . Accept si ma retrag .

P.s. Spuneti-mi ce ati hotarat .

Aceasta postare a fost editata de dany: 01 October 2014 - 06:22 PM

#32 Useril este offline   MADrian 

• Membru deplin

Postat 01 October 2014 - 07:10 PM

Dany, o sa i-mi retrag oferta pentru Me P-1111, macheta i-ti revine.
Ai ceva mai multe trese pe epoleți decāt mie pe forum, asa ca ma bate gradul :)

Dar am de făcut cāteva clarificări:
Nu din cauza ca "suntem in Romania" am făcut oferta peste a ta, și i-mi pare rău ca asta ti-a fost impresia.
Sau poate tocmai pentru ca suntem in Romania unde sistemul nu poate, sau nu vrea sa poată sa ajute copiii nimănui.
Dar īn orice țară civilizata īn momentul in care se face o campanie de ajutorare caritabila, de orice natura si amploare ar fi ea se recurge si la licitații pentru strāngerea de fonduri asa cum era cazul acum.
Dupa cum spuneam nu din cauza ca suntem in Romania am făcut oferta ci și pentru ca inițiatorul topicului īncearcă sa strāngă banii pentru respectivii copii, si după cum tot el a spus in post si il citez "pretul machetelor postate pana si de aici inainte nu este unul fix"
Aici bănuiesc putāndu-se licita in plus sau in minus atāta timp cāt oferta rămāne totuși una decenta, si ne poate elucida Vasile in problema asta.

Păstrānd totusi o nota optimista o sa fac o oferta pentru o alta macheta
IL-2M3 - 30 lei

#33 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 01 October 2014 - 09:11 PM

Citeaza

Ai ceva mai multe trese pe epoleți decāt mie pe forum, asa ca ma bate gradul :)

Fi serios Adrian . :friends: Postez pe aici fiindca impartasesc o pasiune comuna cu voi . Nu mi-am pus niciodata problema de grade , vechime ,statut (etc., etc .) .

Citeaza

Sau poate tocmai pentru ca suntem in Romania unde sistemul nu poate, sau nu vrea sa poată sa ajute copiii nimănui.
Dar īn orice țară civilizata īn momentul in care se face o campanie de ajutorare caritabila, de orice natura si amploare ar fi ea se recurge si la licitații pentru strāngerea de fonduri asa cum era cazul acum.
Dupa cum spuneam nu din cauza ca suntem in Romania am făcut oferta ci și pentru ca inițiatorul topicului īncearcă sa strāngă banii pentru respectivii copii, si după cum tot el a spus in post si il citez "pretul machetelor postate pana si de aici inainte nu este unul fix"
Aici bănuiesc putāndu-se licita in plus sau in minus atāta timp cāt oferta rămāne totuși una decenta, si ne poate elucida Vasile in problema asta.

Adrian eu cred ca in acest caz donatiile mai consistente se vor face separat , in cont , fara sa aiba legatura directa cu machetele scoase la vanzare . Acestea au ma degraba un rol motivational si de atragere a atentiei , drept dovada si preturile insignifiante pentru a conferi un ajutor real . De aceea m-a surprins faptul ca doreai sa licitezi , in loc sa ma intrebi pur si simplu daca nu se poate sa ti-l las tie fiindca ai mare nevoie ( cunosc sentimentul :-D ) de acesta , iar daca nu ar fi fost pentru mine chiar un " must have" ( caz in care ar fi trebuit sa te refuz cu amabilitate) , ti l-as cedat , no prob. , la pretul initial .
Eu mi-am cam facut planuri cu avionasul asta , dar daca tii foarte mult sa-l ai pot sa renunt . Fara suparare .
Anunta-ma te rog pana maine pe la pranz , sa stiu ce sa fac .

#34 Useril este offline   MADrian 

• Membru deplin

Postat 01 October 2014 - 11:34 PM

Dany, probabil ca ai dreptate si tu, fiind făcut public si contul poate se vor aduna si separat, nu doar din machete. .
Cat despre macheta, nu, nu aveam nici un proiect in minte cu ea, nu era un must have, ci doar un nice to have :), asa ca te rog fa-o frumoasa si pe urma sa vedem si poze cu ea :).
Stii cum suntem cu toții, chiar daca avem stiva de machete sa ne ajungă inca vre-o cāțiva ani, parca nu te poți opri sa i-ti maiiei īncă una in plus.
Si i-mi cer scuze din nou daca ti-am creat impresia ca vroiam macheta in defavoarea ta.
Numai bine!

#35 Useril este offline   enevasile2002 

• Membru deplin

Postat 02 October 2014 - 06:36 AM

Salutare tuturor,

Rezervat su-37 si me-262 pentru radu si cele 2 machete me-p1111 si il-2m3

Sa auzim numai de bine.

#36 Useril este offline   matly 

• Membru senior

Postat 02 October 2014 - 08:23 AM

salut

ma bucur ca s a mai spart gheta, dar foarte putin inca.

eu o sa mai adaug un 1/72 construit ( facut de stefan-chiar poate participi si tu aici........)

pret 25 lei

Ms
radu

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Mig-37.jpg

#37 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 02 October 2014 - 03:40 PM

MADrian multumesc mult de intelegere . :friends:
Voi incerca sa-l fac cat mai fain . Partea naspa e ca am vreo trei idei de vopsire si inca nu m-am decis pe care sa o aleg .

Citeaza

Si i-mi cer scuze din nou daca ti-am creat impresia ca vroiam macheta in defavoarea ta.

Ah , chiar nu ai de ce . :friends: Numai bine !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Domnule Ene am pus banutii ; spuneti-mi va rog daca totul este ok si daca ati primit mesajul meu cu datele personale . Multumesc .

#38 Useril este offline   Dan_Necrofor 

• Membru senior
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 28-February 08
  • Interests:Figurine 1/35 si 1/16 + vehicule 1/35 toate WW2...

Postat 04 October 2014 - 11:55 AM

Vezi postareaDan_Necrofor, la 01 October 2014 - 03:47 PM, a spus:

Eu colectionez doar machete scara 1/35 legate de al doilea razboi mondial. Nu mai retin cum, cand si de unde am intrat in posesia unui Hummer 1/35 (cred italeri) probabil in urma unui schimb. Necesita o reparative/relipire a prelatei si are cateva lipsuri (o oglinda si un geam din spate din ce tin eu minte).

Cine o doreste sa bage 40 lei in contul dat de colegi. Daca cumparatorul este din Bucuresti ne intalnim personal, daca este din alt oras o trimit pe cheltuiala mea prin posta imediat dupa ce imi va fi confirmata intrarea banilor de catre initiatorul campaniei.

Mult succes mai departe si la cat mai multi bani stransi pentru acei copii!

Reducere la 35 lei... ganditi-va la copii!!!!!

Cine o doreste sa bage 35 lei in contul dat de colegi. Daca cumparatorul este din Bucuresti ne intalnim personal, daca este din alt oras o trimit pe cheltuiala mea prin posta imediat dupa ce imi va fi confirmata intrarea banilor de catre initiatorul campaniei.

#39 Useril este offline   matly 

• Membru senior

Postat 04 October 2014 - 06:07 PM

Vezi postareamatly, la 02 October 2014 - 08:23 AM, a spus:

salut

ma bucur ca s a mai spart gheta, dar foarte putin inca.

eu o sa mai adaug un 1/72 construit ( facut de stefan-chiar poate participi si tu aici........)

pret 25 lei

Ms
radu

Reduc si eu mig ul la 20 lei

Ms

#40 Useril este offline   Paul31 

• Membru deplin
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 24-January 14

Postat 04 October 2014 - 08:10 PM

Laudabila actiune.Bravo.