Pagina 1 din 1
Revista "The Weathering Magazine" posibila editie in limba romana
Postat 02 September 2014 - 07:22 AM
Nr. 8 al revistei "The Weathering Magazine" editata de Mig Jimenez va aparea in 6 limbi. Printre ele, maghiara, poloneza si rusa.
http://www.migjimene...hering-magazine
Un grup de modelisti romani si-a pus intrebarea, daca nu ar fi posibil, sa apara si o editie in limba romana.
Contactati spaniolii au fost foarte receptivi si pro. Printre cateva conditii tehnice ce trebuie indeplinite, cea mai importanta este vanzarea a minim 400 de exemplare.
Scopul acestui poll este de a vedea cati dintre membrii (activi) ai forumului ar fi interesati de achizitia revistei si cati nu.
Pretul nu ar depasi echivalentul in ron a 8 euro.
VA ROG, nu va argumentati decizia. Nu ne intereseaza dezbateri interminabile, pro sau contra achizitiei.
DOAR VOTATI. Chiar si cei neinteresati sau nehotariti, votati va rog: DA sau NU.
Cu ocazia asta, am putea vedea si cati din cei ~ 4000 de membri inscrisi, sunt real activi.
Va multumesc.
http://www.migjimene...hering-magazine
Un grup de modelisti romani si-a pus intrebarea, daca nu ar fi posibil, sa apara si o editie in limba romana.
Contactati spaniolii au fost foarte receptivi si pro. Printre cateva conditii tehnice ce trebuie indeplinite, cea mai importanta este vanzarea a minim 400 de exemplare.
Scopul acestui poll este de a vedea cati dintre membrii (activi) ai forumului ar fi interesati de achizitia revistei si cati nu.
Pretul nu ar depasi echivalentul in ron a 8 euro.
VA ROG, nu va argumentati decizia. Nu ne intereseaza dezbateri interminabile, pro sau contra achizitiei.
DOAR VOTATI. Chiar si cei neinteresati sau nehotariti, votati va rog: DA sau NU.
Cu ocazia asta, am putea vedea si cati din cei ~ 4000 de membri inscrisi, sunt real activi.
Va multumesc.
Postat 05 September 2014 - 08:35 AM
Sigur DA. Tot ceea ce solicit, în afară de calitate (aici fiind vorba de Mig Jimenez nu că ar mai intra în discuţie) este seriozitatea. Seriozitate de care nu cred ca am avut parte de la compatrioţi de-ai noştri. Cu scuzele de rigoare către cei la care mă gândesc.
Postat 10 September 2014 - 01:15 PM
Avem 54 de voturi DA, 7 voturi NU si restul de 6 nu au votat, dar s-au uitat.
Total 67.
Sa fie asta nr. total de membrii activi ai forumului ?!
Fac un ultim apel pt. cei reintorsi de curand din concediu/vacante, etc. sa voteze.
Chiar daca nu va intereseaza subiectul, votati va rog NU.
Nu-l ignorati !!
Va multumesc.
Total 67.
Sa fie asta nr. total de membrii activi ai forumului ?!
Fac un ultim apel pt. cei reintorsi de curand din concediu/vacante, etc. sa voteze.
Chiar daca nu va intereseaza subiectul, votati va rog NU.
Nu-l ignorati !!
Va multumesc.
Postat 24 November 2016 - 01:51 PM
Revista TWM există acum și în limba română. ln linkul de mai jos puteti vedea un review, în româneste evident, plus un videoclip cu continutul revistei.
Ar fi foarte interesant de vazut din cei 69 de membri ai forumului care au bifat in poll ca ar cumpara revista, cati au si cumparat-o?
REVIEW TWM nr.17 - Filtre, Wash-uri si vopsele pe baza de ulei
Ar fi foarte interesant de vazut din cei 69 de membri ai forumului care au bifat in poll ca ar cumpara revista, cati au si cumparat-o?
REVIEW TWM nr.17 - Filtre, Wash-uri si vopsele pe baza de ulei
Postat 25 November 2016 - 05:40 PM
RocknRolla, la 25 November 2016 - 12:26 PM, a spus:
Unde o gasesc sau de unde o pot comanda?
Asa cum scrie în recenzia din linkul de mai sus, revista poate fi cumparata de la www.hobbydiorama.ro sau dand click pe linkul de mai jos
http://www.hobbydior...product_id=1995
Postat 16 February 2017 - 01:53 PM
Ultimul număr în limba română al revistei este deja de vânzare la hobbydiorama.ro
O recenzie în limba română a revistei (text, foto, video) găsiți AICI
Acest număr are ca temă REALISMUL în modelism. Printre articole găsiți prezentate pas-cu-pas tehnici folosite la avioane, trenuri, nave, vehicule blindate, etc
O recenzie în limba română a revistei (text, foto, video) găsiți AICI
Acest număr are ca temă REALISMUL în modelism. Printre articole găsiți prezentate pas-cu-pas tehnici folosite la avioane, trenuri, nave, vehicule blindate, etc
Arata acest topic
Pagina 1 din 1