ME-SE-RI-EEE!!!Superb,multa munca ,lucratura de mare finete si rezultat pe masura.Poate un piculetz de chipping in zona cupolei si pe partea opusa celei pe care intra pilotul in cabina.Felicitari.raduG.
Foarte frumos si nu ma deranjeaza deloc ca este 1/48 .
Rachetele alea le-as fi vrut mai uzate un pic. Arata prea de jucarie si face nota discordanta cu Spit-ul, care este uzat.
Va salut si va multumesc pentru aprecieri.
@aur - am sa mai murdaresc putin rachetele dar parerea mea este ca ele oricum erau mai curate ca doar nor fi zburat cu ele tot timpul. In marea majoritate a pozelor astfel de Spitfire sunt fotografiate fara rachete indiferent ca erau in zbor sau stationau.
MI-NU-NAT . Adica , like allways before . Nitica uzura si pe rachete nu strica , desi erau , sa zicem , de "unica folosinta" , bombele si rachetele erau si ele jumulite , de manipularea lor prin depozite , la unitati , etc. Spor la machetit !
Sorin
Multam dakian, cum am scris mai sus, am sa vad de rachete mai tirziu si le mai "arajez" putin.
@busila - da, va fi o baza dar nu va fi ceva extravagant. Deja lucrez la ea, o veti vedea la Alba.
Foarte frumoasa macheta; as zice chiar vesela, la ce schema de vopsire are. Cat despre lucratura ...
Si eu cred ca rachetele n-aveau cand sa se murdareasca. Presupun ca nu-si permiteau luxul sa le plimbe prea mult, fara rost.
Vasile