Doresc sa imi mai perfectionez tehnica de vopsire la avioanele cu camuflaj si trec cu elan de la Bf 109 la un model mai familiar mine . De mult doresc sa imi cosntruiesc un Spitfire F Mk 24. Este defapt si singurul marcaj din cutie, celalalte trei avioane care se pot construii sunt Mk 22.
Cutia contine kit-ul Airfix care pare destul de frumos realizat, cel putin la prima vedere este aproape de calitatea kiturilor Spitfire de la Tamiya dar net inferior fata de kitul Mk IX c de la Eduard. Aici ma refer in primul rind la detaliile de pe suprafata exterioara.
Toate componentele cockpitului vor fi inlocuite cu un superb set de rasina de la Aires care este inclus in cutie, dar am avut surpriza sa constat ca sunt citeva componente rupte. Noroc ca sunt cu sectiune cilindrica, deci se pot inlocui cu plastic...
iar un alt lucru bun sunt desigur fotoinciziile de la Eduard si mastile pentru roti si cupola.
Decalurile de pe coala mare sunt produse de Cartograf iar stencilele sunt produse de Tally Ho
In masura in care timpul imi permite, am sa incep sa lucrez si sa postez fotografii cu progresele pe care le-am facut.
Va doresc o seara placuta, Tibi
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 01 September 2014 - 06:51 PM