Salutari,
Pentru ca la noi nu s-a prea inteles treaba asta cu Centenarul anul trecut (!), va rog sa priviti la elvetieni care isi serbeaza ocazia de-a lungul a doua weekend-uri.
Din pacate abia am dat de acest link cu livestream* (absolut profesionist filmat evenimentul in direct), dar va invit maine si saptamana viitoare sa va delectati cu inca trei airshow-uri pe cinste si in HD
- Live from AIR14
Programul incepe la 10 ora Romaniei, se intrerupe la ora 13 si se reia de la ora 14:15 pentru a se fini la ora 18.
Participanti 31.08.2014:
Above The Battlefields
Participanti 06.09.2014:
The Spirit Of Air Defence
Participanti 07.09.2014:
Heavy Metal...
Vizionare placuta!
* am apucat sa vad MiG-ul 29 polonez, PC-7 Team si Wings Of Storm (destul de slab inspirati organizatorii sa-i puna pe croati imediat dupa elvetieni, pentru ca Wings Of Storm zboara ne-mai-po-me-nit iar PC-7 Team zboara doar frumos )
Pagina 1 din 1
Centenarul Aviatiei Elvetiene - In direct! AIR14 (30-31 Aug. & 6-7 Sep.)
Postat 31 August 2014 - 02:57 PM
Excelent Niki!
Pentru cine mai e interesat de aviatia elvetiana, am urcat aici un set de poze de la Museum of Swiss Airforce in Dubendorf :
https://www.facebook...90267891&type=3
Pentru cine mai e interesat de aviatia elvetiana, am urcat aici un set de poze de la Museum of Swiss Airforce in Dubendorf :
https://www.facebook...90267891&type=3
Postat 31 August 2014 - 07:21 PM
S-ar putea ca adresa web exacta sa difere de la o zi la alta, asa ca cel mai sigur - pentru weekend-ul viitor - ar fi sa intrati pe Youtube si sa dati cautare "Live from AIR14" si sa gasiti acolo printre primele rezultate livestream-ul. Sau cautati direct printre "video-urile" user-ului Air14PayerneOfficial transmisiunea in direct din ziua respectiva.
Numai bine,
Niki
P.S.: activitati de zbor vor avea loc si incepand de maine pana vineri inclusiv, cu evolutii strict elvetiene dar si cu antrenamente ale invitatilor care vor evolua weekend-ul viitor. Puteti sa mai aruncati un ochi peste zi in caz ca se transmit si acele sesiuni
Postat 05 September 2014 - 12:04 PM
Un... reminder pentru maine si duminica.
Live from AIR14
Pentru duminica se spune ca s-ar pregati o formatie de 24 de bucati F-5E/F...
Live from AIR14
Pentru duminica se spune ca s-ar pregati o formatie de 24 de bucati F-5E/F...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1