Intalnirea lunii iulie
Postat 10 July 2006 - 12:49 PM
wurger, la Jul 10 2006, 08:48 AM, a spus:
Botez....
Sa-ti traiasca.
Se spune ca dupa botez, copilul nu mai plinge asa rau. Cine stie, poate ai si tu mai mult timp acuma :hammer:
:idea: Sau poate venim cu totii la tine la botez si tinem intalnirea acolo. Asa poti participa si tu, mai ales ca o sa ai "obligatia" sa iti intretii invitatii
Aceasta postare a fost editata de AlexPl: 10 July 2006 - 01:01 PM
Postat 14 July 2006 - 01:23 PM
Hai sa aduc subiectul mai in fata ca sa-l ocheasca tot machetistu' modelist.
Pentru cei noi - o parte din moacele noastre le puteti vedea aici.
Asta ca sa n-aveti acolo "f'un" soc ceva.
Merita sa-l citez pe Pletila cu finalul din ultimul numar al revistei Modelism proaspat aparuta - "Evolution" placut si "Future" luminos. (buna asa, Pletila!)
Bafta!
Pentru cei noi - o parte din moacele noastre le puteti vedea aici.
Asta ca sa n-aveti acolo "f'un" soc ceva.
Merita sa-l citez pe Pletila cu finalul din ultimul numar al revistei Modelism proaspat aparuta - "Evolution" placut si "Future" luminos. (buna asa, Pletila!)
Bafta!
Postat 16 July 2006 - 06:28 PM
Si ne-am vazut: ca niciodata patru(!) mese alaturate si expozitie de ...blindate Chiar si eu m-am laudat, nu cu vreun 109 sau Arado, ci cu patru masini de cercetare SdKfz. Singuri, rataciti, Lucian cu un superb motor de Zero si Crios, cu doua corabii, una in kit si alta inceputa!
Din pacate ...nici un pozar
Din pacate ...nici un pozar
Postat 16 July 2006 - 07:47 PM
Z-mare, la Jul 16 2006, 06:28 PM, a spus:
si Crios, cu doua corabii, una in kit si alta inceputa!
Ai venit tu un pic mai tarziu si n-ai prins ideea. Eu am venit cu cele doua kituri la 35 a caror recenzie am pus-o aici: Pauza de masa.
Cele doua corabii erau defapt una singura, un kit bunicel, lemn, rasina si panza. Si asa este, era inceput adica coastele erau prinse pe chila si probata puntea inferioara doar ca autorul nu sunt eu ci ... cine crezi? Pavel! O adusese sa-mi dau cu parerea si sincer n-am o parere proasta nici despre cum a lucrat pana acum si nici despre kit care este OK.
De venit lumea ... mama ce de lume. N-am inumarat, dar cred ca am fost peste 20 de frati printre care trebuie sa remarc si agreabila prezenta a fratiorului nostru francez Sril. A fost atata lume ca abia acasa mi-am dat seama ca n-am apucat sa schimb mai mult de doua vorbe cu Cartula si alea fiind "salut - salut". Imi cer scuze fata de cei cu care n-am apucat sa stau prea mult de vorba, da' zic eu ca ne vedem si data viitoare. Poate atunci incingem si de-o miniexpozitie cu de toate insirate de-a lungul mesei ca poate asa nu mai da bir cu fugitii tanti ospatarita .
Bafta!
Postat 16 July 2006 - 09:33 PM
Nu pot sa zic decit ca a fost o intilnire deosebita. Fiecare cu "jucarica" lui, fie sa impartaseasca din experienta, necaz, s.a.m.d.
Imi pare rau ca nu am stiut ca acele Sd.Kfz-uri sunt facute de Z-Mare, ca ma duceam sa mai pun ceva intrebari.
Din acest moment eu ma consider "adoptat" in familia voastra, si sper sa fiu la inaltime, si ca atitudine si ca modelism.
Va doresc la cit mai multe intilniri, sanatosi, si machete faine.
Bozzy
Imi pare rau ca nu am stiut ca acele Sd.Kfz-uri sunt facute de Z-Mare, ca ma duceam sa mai pun ceva intrebari.
Din acest moment eu ma consider "adoptat" in familia voastra, si sper sa fiu la inaltime, si ca atitudine si ca modelism.
Va doresc la cit mai multe intilniri, sanatosi, si machete faine.
Bozzy