IAR-81C Nr 344 - Capitan Aviator Dan Valentin Vizanty FRROM Azur 1:32
Postat 12 February 2015 - 12:39 PM
B_24_Liberator, la 11 February 2015 - 06:09 PM, a spus:
Maestre draga!
Nu ai mai reusit sa dai din mainute, sa mai bibilesti ceva pe la IAR?
Astept cu mare interes lucrarile tale!
Bafta multa!
Nu ai mai reusit sa dai din mainute, sa mai bibilesti ceva pe la IAR?
Astept cu mare interes lucrarile tale!
Bafta multa!
Am mai mesterit cate ceva, pe la trenul de aterizare, dar voi pune pozele dupa ce mai avansez un pic. Din pacate in ultima vreme n-am prea avut timp de mesterit .
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 12 February 2015 - 12:46 PM
Postat 12 February 2015 - 05:06 PM
LiviuM, la 12 February 2015 - 12:39 PM, a spus:
Am mai mesterit cate ceva, pe la trenul de aterizare, dar voi pune pozele dupa ce mai avansez un pic. Din pacate in ultima vreme n-am prea avut timp de mesterit .
Draga Maestre,
Multumesc mult pentru raspuns, e bine ca ai mai mesterit cat de cat!
E o vorba, mai bine incet decat repede......!
Bafta multa!
Postat 24 April 2016 - 12:08 PM
Salut din nou, pe acest topic, revin dupa o luuuuuuuuuuuuuuuuunga pauza cu cateva poze la ce am mai mesterit. E vorba de trenul de aterizare, si ceva achizitii pt. panoul de bord de la Yahoo Models si ceva autohton de la Paul:
Capacele inferioare ale baii trenului sunt scratch din styren, cele din kit fiind total pe langa. Apropo, pt cei ce vor sa construiasca avionul cu trenul strans, atentie ca fie baia e mai mica, fie capacele prea mari... Mai incolo voi trage si furtunele de frana si voi da un grund gri sa vad cum se vede.
Spor sa aveti, si voi si eu!
Capacele inferioare ale baii trenului sunt scratch din styren, cele din kit fiind total pe langa. Apropo, pt cei ce vor sa construiasca avionul cu trenul strans, atentie ca fie baia e mai mica, fie capacele prea mari... Mai incolo voi trage si furtunele de frana si voi da un grund gri sa vad cum se vede.
Spor sa aveti, si voi si eu!
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 24 April 2016 - 12:09 PM