tr 580 constructii tanc tr 580
Postat 07 September 2014 - 09:28 PM
Postat 10 September 2014 - 05:02 PM
aza00_0, la 07 September 2014 - 09:28 PM, a spus:
ПРИВЕТ
Din pacate da
к сожалению да
Postat 12 September 2014 - 07:51 PM
Ahmed, la 12 September 2014 - 05:46 PM, a spus:
In Romania avem acces la presa romaneasca, presa vestica, rusia noua, al-jazeera etc.
Scuze pentru off topic.
1)eu nu folosesc alte mijloace de informare , eu nu stiu alte limbi
2)rudele mele trăiesc în ucraina , în zona de război , sunt mult despre asta vorbesc
3)pe partea ucrainei lupta naziste de organizare , eu nu înțeleg cum de se poate să nu știți că nu a citit rapoartele OSCE care lucrează în ucraina...
Aceasta postare a fost editata de aza00_0: 12 September 2014 - 07:51 PM
Postat 12 September 2014 - 08:45 PM
In Romania propaganda antiruseasca este perceputa diferit: unii ii spun "propaganda" altii o numesc informare.
Ca intotdeauna, fiecare priveste adevarul asa cum crede ca este bine,sau asa cum ii este prezentat.
Oricum, asa numita propaganda antiruseasca, nu inseamna nimic negativ la adresa oamenilor ci la adresa unui regim.
Regret ca ai rude care locuiesc in zona de razboi si le doresc tot binele si sa scape sanatosi.
Oamenii de rand sufera,atunci cand politicienii isi pierd mintile.
Postat 12 September 2014 - 08:57 PM
Constantin, nu am de gind sa intru in sau sa tolerez discutii politice, care nu fac obiectul acestui forum.
Va rog mult , sa ne limitam la discutii modelistice.
Pentru constuctia si dedicatia ta , te felicit mult ! Nu cred ca am vazut vreun TR pe acest forum, facut de modelistii nostri :))
Ma alatur colegilor mei in a le dori alor tai sa treaca sanatosi si cit mai repede din acest calvar din ucraina.
Edi
Postat 12 September 2014 - 08:59 PM
goposaurus, la 12 September 2014 - 08:50 PM, a spus:
acestea sunt numite "punishers" īncadrul "sectorul de dreapta" , "priest" si multealte grupăricarese finanțează deoligarhi, de exemplu,pepartea de vesta ucrainei,totul este calm , amacoloacelașirude ;) mult răufacnaziștilorīn război, șinuīntr-o parte liniștitădin țară , darnaziștiiexempluarso casa cuoameni reali dinodesa,2mai ,tricoloriicutoategeorgebandăși alovit de oameni, au organizat orăscoalășide altfelīn toatenecazurile lorse anunțărusia ..
Postat 12 September 2014 - 09:01 PM
1-0-9, la 12 September 2014 - 08:57 PM, a spus:
Constantin, nu am de gind sa intru in sau sa tolerez discutii politice, care nu fac obiectul acestui forum.
Va rog mult , sa ne limitam la discutii modelistice.
Pentru constuctia si dedicatia ta , te felicit mult ! Nu cred ca am vazut vreun TR pe acest forum, facut de modelistii nostri :))
Ma alatur colegilor mei in a le dori alor tai sa treaca sanatosi si cit mai repede din acest calvar din ucraina.
Edi
da , bine