Sambata 19 iulie se intampla sa fie cea de-a treia sambata din luna ceea ce inseamna (si inseamna cam de vreo zece ani) ca este ziua intalnirii modelistilor bucuresteni (nu ca cei din alte orase, sate, catune, n-ar fi bine primiti).
Intalnirea incepe cu ora 10:30 in Sos. Pantelimon, nr. 93, sect. 2 la intersectia cu Str. Ritmului, in incinta magazinului Viking Art & Hobby Shop si se incheie cu plecarea ultimului participant.
N-avem norme de lucru si nici plan de facut prezentari, dar de vazut, cu siguranta aveti ce vedea, de discutat, cu siguranta aveti ce discuta.
Bafta!
Pagina 1 din 1
Iar ne-ntalnim Bucuresti
Postat 31 July 2014 - 03:59 PM
Orchestratorul dioramei este David Cercel, mezinul intalnirilor de la Viking Art, cel care participa activ, de trei ani, la mai toate actiunile legate de modelism (saloane, intalniri, demonstratii ...).
Varsta ii permite sa participe lejer la juniori 2. Vine la intalnirile noastre insotit de mama lui, dar cel mai des de tatal lui.
Bafta!
Varsta ii permite sa participe lejer la juniori 2. Vine la intalnirile noastre insotit de mama lui, dar cel mai des de tatal lui.
Bafta!
Postat 01 August 2014 - 08:22 AM
Si ca de incheiere de luna, ieri ne-am mobilizat pentru o intalnire cu Ovidiu picat inopinat in Bucuresti.
Ovidiu n-a venit cu mana goala ci cu cate un exemplar pentru fiecare din "Razboaiele Daco-Romane ilustrate in machete", volumul 2.
Carticica a devenit rapid tema principala de discutie.
Intalnirea s-a incheiat in acelasi timp cu inchiderea carciumii.
Bafta!
Ovidiu n-a venit cu mana goala ci cu cate un exemplar pentru fiecare din "Razboaiele Daco-Romane ilustrate in machete", volumul 2.
Carticica a devenit rapid tema principala de discutie.
Intalnirea s-a incheiat in acelasi timp cu inchiderea carciumii.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de crios: 01 August 2014 - 08:29 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1