cutia-cu-surplusuri
Postat 23 May 2008 - 11:06 PM
Cine are nevoie de mastile astea sa ridice mana si poate facem un schimb. Ele au fost 5 euro si ceva.
Am facut niste mici masuratori si in principiu merg si la cupola de G de la Italeri. In cel mai rau caz sunt putin mai mari in unele locuri, dar nu mai mici.
Telenovela cu B/G e destul de hazoasa. Pe factura de primire era scris B, pe ambalaj era o eticheta pe care scria G (lipita peste o eticheta pe care scria B), pe intructiuni vedeti si voi ce scrie. A cui e greseala nu stiu... ambalajul era destul de bine lipit (deci sigilat as zice), iar moduni si-a facut treaba si a pus eticheta de G pe ele si le-a trimis in loc de B-uri la comanda.
Beware!
Aceasta postare a fost editata de Bazu: 23 May 2008 - 11:06 PM
Postat 21 August 2009 - 02:28 PM
Aceasta postare a fost editata de Degrelle: 21 August 2009 - 03:14 PM
Postat 01 November 2009 - 09:29 PM
dupa cu probabil ati vazut, am inceput un nou proiect pe care cu mare drag il muncesc, cu toate ca matahala e hidoasa cum nu se poate. Da, este vorba de Tiger I Ausf H, la minunata scara 1:72.
Problema mare este cu inmatricularea, care mi-a pus mari batai de cap pana am ales-o. Acu ca sunt aproape de final, cand sa pun decalurile vad ca cele din kit sunt inutilizabile. Am apelat la fratele Wittmann care cu draga inima mi-a donat ce avea el , dar tot nu e de-ajuns.
Am mare nevoie de inca doua bucati de "2" rosu , scris gros si fara outline. Fratele Wittman mi-a oferit din coala de decaluri de la King Tiger-ul Italieri, cod 7004. Daca il are cineva si se poate lipsi de acei "doi de doi" , tare mult m-ar ajuta. Nu trebuie neaparat din acel kit, doar ca acela stiu sigur ca are ce-mi trebuie.
De contactat, ma gasiti aici pe PM, imi puteti trimite un mail, mess, orice sau puteti sa ma treziti la unu jumate la 0753030948
Mersi anticipat!
Postat 02 November 2009 - 12:23 AM
Messerschmitt, la 1 Nov 2009, 21:29, a spus:
dupa cu probabil ati vazut, am inceput un nou proiect pe care cu mare drag il muncesc, cu toate ca matahala e hidoasa cum nu se poate. Da, este vorba de Tiger I Ausf H, la minunata scara 1:72.
Problema mare este cu inmatricularea, care mi-a pus mari batai de cap pana am ales-o. Acu ca sunt aproape de final, cand sa pun decalurile vad ca cele din kit sunt inutilizabile. Am apelat la fratele Wittmann care cu draga inima mi-a donat ce avea el , dar tot nu e de-ajuns.
Am mare nevoie de inca doua bucati de "2" rosu , scris gros si fara outline. Fratele Wittman mi-a oferit din coala de decaluri de la King Tiger-ul Italieri, cod 7004. Daca il are cineva si se poate lipsi de acei "doi de doi" , tare mult m-ar ajuta. Nu trebuie neaparat din acel kit, doar ca acela stiu sigur ca are ce-mi trebuie.
De contactat, ma gasiti aici pe PM, imi puteti trimite un mail, mess, orice sau puteti sa ma treziti la unu jumate la 0753030948
Mersi anticipat!
Am eu ce cauti. Da-mi PM cu adresa ta.
Postat 11 November 2009 - 08:28 PM
Inca odata sunt nevoit sa apelez la voi. Am aflat ca eu am nevoie de aparatori de esapament modelul rotunjit si nu modelul patrat, cum am in kit si in foaia de PE. Observati diferentele mai jos. Mi s-a sugerat sa nu pun deloc aparatori. O solutie simpla dar nu cea mai fericita , deoarece nu-mi place cum arata ( am indoit aiurea PE-urile de la teava de esapament)
Deci si prin urmare, daca are cineva asa ceva, va rog sa-mi dati de stire.
http://www.cartula.r...st-a41661-.html
Postat 05 January 2010 - 02:29 PM
Postat 05 January 2010 - 04:08 PM
Iata citeva decaluri de la Hannants:
P-51
Ce ti-as recomanda eu la asemenea dimensiuni este urmatoarea posibilitate:
Montex supermask
Ai in lista aia vreo 4 Mustang si un Spit Mk1. Tot pe site gasesti o lista cu webshop-urile care vind produsele lor.
Spor,
Bill
Postat 06 January 2010 - 10:23 AM
Mă interesează un set de șenile și, eventual, galeți+roți motrice și īntinzătoare, pentru un King Tiger 1/72. Am primit un astfel de exemplar, din metal, de la un prieten și vreau să-i modific trenul de rulare. Are niște șenile din cauciuc tăiate strīmb pe care mi le-a rupt un puști jucīndu-se cu tancul, iar galeții sīnt foarte aproximativi și flutură īn toate părțile. Mulțumesc. Ștefan