cutia-cu-surplusuri
Postat 11 November 2006 - 10:03 AM
Cine a achizitionat de curand, din lista lui Arhi:
" 1/72 Dragon T-34/76 mod. 1942 German Army #7268 - 425.ooo lei "
... sau era deja fericitul detinator al acestui excelent kit, stie prea bine ca in cutie exista optional, 4 ( PATRU) tipuri de galeti :
1. Plini cu bandaj de cauciuc.
2. "Spider" ( cu gauri de usurare pe circumferinta ), complet metalici, fara cauciuc.
3. "Spider", cu bandaj de cauciuc, tip1.
4. "Spider", cu bandaj de cauciuc, tip2.
Propun fratelui respectiv un schimb, deoarece AM MARE NEVOIE de O PERECHE de galeti, plini cu bandaj de cauciuc ( "A" in fotografie).
Ofer la schimb, o pereche de "spider" tip2 ( "B" ), sau "spider" tip1 ( "C" ), la alegere !
Multumesc in avans... as fi foarte BUCUROS, daca as primi o mana de ajutor !
" 1/72 Dragon T-34/76 mod. 1942 German Army #7268 - 425.ooo lei "
... sau era deja fericitul detinator al acestui excelent kit, stie prea bine ca in cutie exista optional, 4 ( PATRU) tipuri de galeti :
1. Plini cu bandaj de cauciuc.
2. "Spider" ( cu gauri de usurare pe circumferinta ), complet metalici, fara cauciuc.
3. "Spider", cu bandaj de cauciuc, tip1.
4. "Spider", cu bandaj de cauciuc, tip2.
Propun fratelui respectiv un schimb, deoarece AM MARE NEVOIE de O PERECHE de galeti, plini cu bandaj de cauciuc ( "A" in fotografie).
Ofer la schimb, o pereche de "spider" tip2 ( "B" ), sau "spider" tip1 ( "C" ), la alegere !
Multumesc in avans... as fi foarte BUCUROS, daca as primi o mana de ajutor !
Postat 11 November 2006 - 10:09 AM
Acest schimb... poate interesa si pe detinatorii ALTOR kituri de T34 Dragon la 1/72 !
Era absolut obisnuit SI INTERESANT MODELISTIC, ca un T34 sa fie echipat cu o mixtura din aceste tipuri de galeti !
Pentru fratele BINEVOITOR care este dispus sa ma ajute REPEDE, pot oferi ambele perechi de "spider" ("B" si "C") contra perechii "A" !
Pentru lamurire, asa arata cutia kitului aflat in discutie:
Era absolut obisnuit SI INTERESANT MODELISTIC, ca un T34 sa fie echipat cu o mixtura din aceste tipuri de galeti !
Pentru fratele BINEVOITOR care este dispus sa ma ajute REPEDE, pot oferi ambele perechi de "spider" ("B" si "C") contra perechii "A" !
Pentru lamurire, asa arata cutia kitului aflat in discutie:
Postat 11 November 2006 - 10:17 AM
Deasemenea, ca sa raman tot in tema T34 braillista, reinoiesc apelul facut la sfarsitul lui august pentru un schimb de turele:
http://cartula.net/modules/ipboard/index.p...opic=1111&st=60
Am in continuare nevoie, de turela hexagonala de 76mm, de la UM :
Sau acelasi tip, de la Eastern Express (in cel mai rau caz) :
Ofer la schimb, turela de 85mm, de la Revell ("virgina" pe culee) :
Prefer ca eventuala turela care mi se ofera, sa fie in aceeasi "virgina" stare !
http://cartula.net/modules/ipboard/index.p...opic=1111&st=60
Am in continuare nevoie, de turela hexagonala de 76mm, de la UM :
Sau acelasi tip, de la Eastern Express (in cel mai rau caz) :
Ofer la schimb, turela de 85mm, de la Revell ("virgina" pe culee) :
Prefer ca eventuala turela care mi se ofera, sa fie in aceeasi "virgina" stare !
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 11 November 2006 - 10:20 AM
Postat 12 November 2006 - 06:33 AM
Reiau totusi... si o mai veche cerere de ajutor&asistenta frateasca, facuta pe 5 mai 2006. Este vorba de prima postare, care a deschis acest topic.
Ma autocitez:
... " Deci, cine si-a luat deja de la Pavel tunul:
ACE-72224 "75mm light howitzer IG18",
stie ca are in cutie, doua tipuri de roti, optional.
Daca respectivul fratior s-a hotarat pentru cele cu spite, m-as BUCURA FOARTE MULT sa-mi cedeze mie perechia cealalta, CU PNEURI, ramasa surplus...
Voi fi extrem de recunoscator pentru ajutorul primit si il asigur pe ipoteticul FRATIOR SALVATOR, ca am cu varf si indesat o mutime de piese, accesorii si alte BUNATATI in domeniul AFV 76/72, DE OFERIT LA SCHIMB !
Sper sa primesc un raspuns, aici sau PM.
In fotografie, rotile respective, sunt cele din stanga: "
Poate-poate... de aceasta data... o sa am un raspuns...
Ma autocitez:
... " Deci, cine si-a luat deja de la Pavel tunul:
ACE-72224 "75mm light howitzer IG18",
stie ca are in cutie, doua tipuri de roti, optional.
Daca respectivul fratior s-a hotarat pentru cele cu spite, m-as BUCURA FOARTE MULT sa-mi cedeze mie perechia cealalta, CU PNEURI, ramasa surplus...
Voi fi extrem de recunoscator pentru ajutorul primit si il asigur pe ipoteticul FRATIOR SALVATOR, ca am cu varf si indesat o mutime de piese, accesorii si alte BUNATATI in domeniul AFV 76/72, DE OFERIT LA SCHIMB !
Sper sa primesc un raspuns, aici sau PM.
In fotografie, rotile respective, sunt cele din stanga: "
Poate-poate... de aceasta data... o sa am un raspuns...
Postat 16 November 2006 - 10:54 PM
As avea si eu nevoie de doua 2 buc X 2 2 2 = 6 buc de 2 seturi de litere rosii cu linie alba pe margini, daca are cineva setul Revell de Tigru E 1/72 si nu le foloseste as fii foarte incantat daca poate sa mi le dea. Eu la randul meu poate il/va pot ajua cu ceva. Cu multumiri CATA.
Imagini atasate
Postat 15 December 2006 - 03:05 PM
As avea nevoie de niste piese pentru un Panther 1/35, daca cumva aveti surplus:
1. Mantaua tunului, varianta G initiala (poate fi orice kit Dragon sau Tamyia):
2. Carcasa ventilatorului de pe radiator pe puntea motor (orice kit afara de ICM):
3. Tevile esapament, varianta G initiala, pot fi fara carcasa de protectie, doar barele (orice kit):
Ofer bani sau piese la schimb.
Multumesc anticipat.
1. Mantaua tunului, varianta G initiala (poate fi orice kit Dragon sau Tamyia):
2. Carcasa ventilatorului de pe radiator pe puntea motor (orice kit afara de ICM):
3. Tevile esapament, varianta G initiala, pot fi fara carcasa de protectie, doar barele (orice kit):
Ofer bani sau piese la schimb.
Multumesc anticipat.
Postat 15 February 2007 - 12:28 PM
Volans, la Feb 15 2007, 11:42 AM, a spus:
Citeaza
Mi-au mai ramas doua machete de dat: Bristol-ul si Lancaster-ul.
Deci, cine le vrea in grija?
Deci, cine le vrea in grija?
Le-as vrea eu, daca mai sunt disponibile. Am trimis pm cu detalii.
Multumesc
Imi cer scuze dar nu le mai am. Trebuia sa dau acest anunt de mai demult.