cutia-cu-surplusuri
Postat 19 August 2021 - 08:41 AM
Salutare la toți băieții !
Are cineva , din întîmplare, rămasă pe vre-undeva , o cupolă de A6M2 Zero ? La scara 1/72 , bineînțeles. Airfix ar fi excelentă, dar poate fi orice pînă la urmă, oi adapta-o eu cumva.
O plătesc, dau un kit la schimb pe ea, ne înțelegem fără probleme.
Multumesc frumos cu anticipație !!
Sorin
Are cineva , din întîmplare, rămasă pe vre-undeva , o cupolă de A6M2 Zero ? La scara 1/72 , bineînțeles. Airfix ar fi excelentă, dar poate fi orice pînă la urmă, oi adapta-o eu cumva.
Sorin
Postat 19 August 2021 - 10:36 AM
dakian67, la 19 August 2021 - 08:41 AM, a spus:
Salutare la toți băieții !
Sorin
Sorin
Cred că am eu.
Mă uit și îți raspund
Postat 12 October 2021 - 09:57 AM
Dragi colegi , din nenorocire nobilul Longinus nu mai este fizic printre noi , așa că-mi reînnoiesc apelul pentru o cupolă de A6M2 , la 1/72
Poate careva ?? Nu contează dacă-i dintr-o bucată sau din trei piese , numai să fie.
Pe a mea am distrus-o dintr-o neghiobie crasă.
Mulțumesc frumos !
Poate careva ?? Nu contează dacă-i dintr-o bucată sau din trei piese , numai să fie.
Pe a mea am distrus-o dintr-o neghiobie crasă.
Mulțumesc frumos !
Postat 04 November 2022 - 08:22 AM
Salut, stimati colegi intr-ale modelismului, are careva din voi o cupola centrala de F6 Hellcat 1/72 de la Eduard care-i prisoseste? Cand ai catel se intampla si chestii nasoale - la stersul de praf, cupola a cazut pe jos si patrupedul a executat-o instant.
Multuumiri anticipate
Multuumiri anticipate
Postat 05 November 2022 - 10:25 AM
Eduard 7441 F6F-3 Weekend Edition 1:72 (hobbyzone.ro)
din pacate la cat costa un kit de 1/72 de la Eduard de F6F (55 lei poate gasesti si ceva mai ieftin) cred ca si daca e 20 lei transportul, mai bine iei un kit nou si ai multe piese de schimb sau de joaca si experimentat.
din pacate la cat costa un kit de 1/72 de la Eduard de F6F (55 lei poate gasesti si ceva mai ieftin) cred ca si daca e 20 lei transportul, mai bine iei un kit nou si ai multe piese de schimb sau de joaca si experimentat.