cutia-cu-surplusuri
Postat 29 June 2006 - 02:57 PM
Bogy, NU EXISTA senile de stiren, pentru Sherman 1/76. Nici unul din kiturile de Sherman si derivate la 1/76, de la Matchbox, Airfix si Fujimi, nu au senile de stiren.
Singurele senile de stiren sunt la 1/72, la kiturile Esci(Italeri), Revell si Eduard/Extratech. Dar... sunt cam mari pentru Firefly Vc, Matchbox/ Revell, pentru care am inteles dintr-un alt topic, ca-ti trebe.
La limita, pot merge cele de la Esci/Italeri, daca:
- Le montezi cu rotile motoare de la Esci/Italeri, cu tot.
- Tai de pe kitul de Firefly, aparatorile paranoroi, laterale si din spate.
Oferta mea din celalalt topic, ramane valabila.
Singurele senile de stiren sunt la 1/72, la kiturile Esci(Italeri), Revell si Eduard/Extratech. Dar... sunt cam mari pentru Firefly Vc, Matchbox/ Revell, pentru care am inteles dintr-un alt topic, ca-ti trebe.
La limita, pot merge cele de la Esci/Italeri, daca:
- Le montezi cu rotile motoare de la Esci/Italeri, cu tot.
- Tai de pe kitul de Firefly, aparatorile paranoroi, laterale si din spate.
Oferta mea din celalalt topic, ramane valabila.
Postat 11 July 2006 - 07:16 PM
Am de dat vreo 6 bombe germane 1/72, nelipite, pe rama, la fel si o torpila de he111, si doua rezervoare largabile....o cupola de "cocoasa" pt.he111, o mitraliera de la acelasi avion (1/72).
Care mai doreste, care mai pofteste..... 8-)
Plus cateva relicve de avioane pe care se cam aduna praful...
MI-ar place niste swastici 1/48 (pt.hs129) si 1/72 (pt.he219)...daca e, e..daca nu, nu....
Care mai doreste, care mai pofteste..... 8-)
Plus cateva relicve de avioane pe care se cam aduna praful...
MI-ar place niste swastici 1/48 (pt.hs129) si 1/72 (pt.he219)...daca e, e..daca nu, nu....
Postat 12 July 2006 - 01:31 PM
Ofer la schimb (vand), FERDINAND Porsche, de la unchiu' Dragon.
Ca si in cazul StuG-ului IV, care acum are un alt fericit tatic, kitul este deasemenea aproape virgin, doar cateva piese fiind scoase cu multa responsabilitate dupe culee.
Pentru o lamurire cat mai buna a posibililor fratiori interesati, iata cum arata cutia si ce este in interiorul ei:
Astept cu intires propunerile voastre.
Ca si in cazul StuG-ului IV, care acum are un alt fericit tatic, kitul este deasemenea aproape virgin, doar cateva piese fiind scoase cu multa responsabilitate dupe culee.
Pentru o lamurire cat mai buna a posibililor fratiori interesati, iata cum arata cutia si ce este in interiorul ei:
Astept cu intires propunerile voastre.
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 12 July 2006 - 02:13 PM