cutia-cu-surplusuri
Postat 20 August 2007 - 10:23 AM
DRAGOS, la Aug 17 2007, 10:59 AM, a spus:
... fiind in continuare disponibil:
... Contra un kit de T34/85, Revell (03130), in aceeasi stare, sau cel mult doar desfacut pentru inspectie, DAR cu TOATE piesele pe culee.
Pentru eventualii fratiori interesati, astept raspuns aici... sau PM, daca pohtiti asa...
Postat 23 August 2007 - 11:46 AM
Si as fi vrut de fapt sa-l fac pe ala cu teava lunga si fara deflector.
Ma gandesc ca dintre cei care lucreaza serios sunt cativa care si-au luat tevi de aluminiu pentru modelul cu teava lunga.
Daca-i p-asa, nu s-ar indupleca unul din acestia sa-mi cedeze mie teava cea "proasta" de plastic ?
Si inca ceva...Ajunge sa-i schimb teava sau trebuie sa umblu si la tz-shpe mii de capace si suruburi ? :-?
Postat 23 August 2007 - 01:33 PM
Am facut rost de 2 machete Revell scara 1:32 : F-104 Starfigter si Mig 29 Fulcrum. Problema e ca le-am luat de la cineva peste care trecuse o inundatie si machetele nu au nici inmatriculare si nici instructiuni de asamblare. Majoritatea pieselor stiu cam pe unde vin dar totusi nu mi-as bate joc de jucarii. Daca ma poate ajuta cineva cu o inmatriculare sau macar cu un prospect scanat ar fi tare fain.
Multumesc!
Postat 23 August 2007 - 04:02 PM
wurger, la Aug 23 2007, 11:46 AM, a spus:
Si inca ceva...Ajunge sa-i schimb teava sau trebuie sa umblu si la tz-shpe mii de capace si suruburi ? :-?
Te ajut cu placere !
Mai asteapta un pic, sa-mi parvina cea din aluminiu, deja comandata.
Cat despre a doua intrebare, depinde de ce kit ai. Te rog sa-mi spui codul si am sa te lamuresc.
Postat 24 August 2007 - 08:23 AM
wurger, la Aug 24 2007, 12:47 AM, a spus:
Ii mai zice si L48 ceea ce e prea mult pt mine.
Si am aflat acu' 5 minute ca mai era poreclit (tare urat) Vomag sau vomer (nu, ultimu e os cranian) :-?
Aha... !
L48 se refera la cat de lung este tunul, adica este lung de 48 "calibre", adica 75mm x 48. Asa ca este clar de ce se numeste "cel lung" L70.
"Vomag" este pravalia unde au fost fabricate... si au (V) in denumire ca sa fie deosebite de cele mesterite in pravalia concurenta, (A) de la "Alkette".
Pai da, poti sa rezolvi ceea ce doresti cu foarte putina munca, daca-ti dau tunul "lung".
Din fericire, chinezii-ti dau ambele mantale interioare (ale tunului)... pentru L70, trebe s-o folosesti pe cea din dreapta (vezi poza de mai jos).
Pentru foarte PUTINA munca, poti face un L70 "timpuriu", cu patru role de retur si toti galetii "normali" stantati, asa cum ai in kit. Mai trebe sa elimini locasul mitralierei DIN STANGA tunului, de langa vizorul conductorului (acela acoperit de chestiile alea conice). L70, avea doar in dreapta.
Chestia este, ca L70 "timpurii" au fost relativ putine. Ca sa faci unul "tarziu", trebe mai multa munca. In esenta, cea mai mare modificare este ca trebe sa reduci numarul de role de retur, de la 4 la 3. Din pacate mai este nevoie (si nu ai in aceasta cutie) de alt tip de galeti (complet metalici) in pozitiile 1 si 2.
Sper ca nu te-am stresat prea tare cu aste explicaciuni.
Sa fii sanatos, te ajut cu placere, asa cum mai zise-i...
Postat 24 August 2007 - 10:25 AM
Cred ca o sa optez pt cel cu trei rotile si primele doua perechi de galeti din otzel. E mai jmeker.
Z-Mare - Sa inteleg ca ti-au ramas piese ? Daca da, vezi ca s-ar putea sa nu fie prea in regula
Vizita iti fac si fara subiect precis, da mai incolo cand vin de la mica.
Postat 24 August 2007 - 10:33 AM
wurger, la Aug 24 2007, 10:25 AM, a spus:
Cu placere, fratioare... da' galeti de otel n-am...
Si alta data, poate te ajut si la alte taratoare si cu piese... si cu explicaciuni...
Pre de alta parte, ca tot se numeste topicul asa... as putea indrazni sa sper sa capat io, ce va ramane SURPLUS de la cele TREI Jgd.Pz.IV ale voastre... (pune-mi o pila si la unchiu'Zetu'...)
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 24 August 2007 - 10:34 AM
Postat 24 August 2007 - 07:49 PM
Postat 25 August 2007 - 11:52 AM