Me 262 A1a what if
Postat 14 July 2014 - 08:31 AM
Salut,
Daca tot astepti critici constructive, uita-te in poze si vezi cum statea Me 262 pe roti.
in mai toate cazurile e lasat pe coada.
Daca ii pui jambele asa cum ti le da in kit o sa stea aplecat de bot si o sa arate ca si cum ar frana.
Asa ca, daca nu e prea tarziu pentru asta, te poti gandi de unde si cam cat tai din jambele principale pentru o postura corecta.
Eu am taiat la ale mele cam 4mm daca bine-mi aduc aminte. Am inlocuit pistoanele cu ac de seringa si am relipit compasele (mai comprimate) si de la radacina am mai taiat cat s-a putut ca la un dry-fit sa stea cum imi placea.
Nu-i obligatoriu dar.....E constructiv.
Spor in continuare ! E misto ideea.
Daca tot astepti critici constructive, uita-te in poze si vezi cum statea Me 262 pe roti.
in mai toate cazurile e lasat pe coada.
Daca ii pui jambele asa cum ti le da in kit o sa stea aplecat de bot si o sa arate ca si cum ar frana.
Asa ca, daca nu e prea tarziu pentru asta, te poti gandi de unde si cam cat tai din jambele principale pentru o postura corecta.
Eu am taiat la ale mele cam 4mm daca bine-mi aduc aminte. Am inlocuit pistoanele cu ac de seringa si am relipit compasele (mai comprimate) si de la radacina am mai taiat cat s-a putut ca la un dry-fit sa stea cum imi placea.
Nu-i obligatoriu dar.....E constructiv.
Spor in continuare ! E misto ideea.
Postat 19 July 2014 - 08:23 AM
In atentia amatorilor: daca nu puneti 5-6 grame de greutate in bot, se "asează". Adică eu NU AM PUS NIMIC. Am crezut ca bombele il vor face sa stea la orizontală,dar nici gand. Am doua vvariante: ori indes ceva in baia trenului aterizare fata( e loc), ori il lipesc de o bază. O sa vad la timpul potrivit. Nu am tăiat din pistoanele rotilor spate, timpul ma cam omoară(si sotia).
Postat 23 July 2014 - 01:24 PM
Mie-mi place cum ti-a iesit si ma bucur ca unul din profilele mele te-a facut sa realizezi macheta asta.
Desi ai avut posibilitatea sa folosesti culorile care-ti erau pe plac sau de care dispuneai,nuanta verdelui mi se pare prea inchisa,insa nu-i un capat de tara,important este ca ai reusit sa termini macheta,sa capeti experienta.
Spor la urmatoarele lucrari.
Desi ai avut posibilitatea sa folosesti culorile care-ti erau pe plac sau de care dispuneai,nuanta verdelui mi se pare prea inchisa,insa nu-i un capat de tara,important este ca ai reusit sa termini macheta,sa capeti experienta.
Spor la urmatoarele lucrari.
Postat 29 July 2014 - 09:34 AM
brutus123, la 23 July 2014 - 08:15 AM, a spus:
Cum ai facut dalele de beton?
pe un fund de lemn (8ron Auchan) am trasat cu creionul asa zisele dale, cu un cutter si o rigla am trasat/zgariat liniile, apoi vopsit cu Vallejo primer USN light ghost grey+o picatura de rlm 74, lac mat 70.520 Varnish Matt vallejo, wash cu Brown wash vallejo si cateva pete cu wash black vallejo
Terminat. A iesit cam lucios, o sa ii mai dau o mana de 70.520 Varnish Matt Vallejo.