The Varangian Guards bust
Postat 21 August 2014 - 02:48 PM
Aceasta postare a fost editata de busila: 21 August 2014 - 02:49 PM
Postat 22 August 2014 - 10:53 PM
Am cam lipsit de-acasa o perioada, prins cu niste documentari prin arhive, n-am avut cand sa-ti dau un semnal. Si mie imi place cum arata varegul tau (nordicii din garda imperiala bizantina). Ce vroia sa-ti spuna Bogdan, intr-un mesaj anterior, este tocmai faptul ca ai de-a face cu vikingi, asadar barba aia neagra trebuie sa devina...roscata, blonda. Vezi cum o dregi, ca sa nu iasa prea uniform, apropo si de fata.
Altfel, cand mai am timp, o sa-mi faca placere sa mai arunc o privire.
Curaj si spor, sunt convins ca vei scoate ceva frumos!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 22 August 2014 - 10:53 PM
Postat 08 October 2014 - 09:56 PM
Sunt curios ce baza ii vei "tranti"!
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 08 October 2014 - 09:58 PM
Postat 09 October 2014 - 06:15 AM
Singura "carcoteala" este ca mi se pare ca din ochi lipseste pupila din centrul irisului. Si poate ar mai fi mers accentuate anumite lumini ici-colo. In rest este echilibrat si imi place.
Bravo!!!
PS: Cum ai facut pata de sange de pe scut? Arata foarte bine.
Postat 09 October 2014 - 08:46 AM
valel31, la 08 October 2014 - 08:40 PM, a spus:
O pauza in care ai lucrat cu folos.
Felicitari, imi place cum a iesit, dar nu pot sa nu bag si eu o "carcoteala", leagata chiar de kit si nu neaparat de vopsire, anume la camasa, care ar fi trebuit sa aiba un pic de textura, asa parca e de matase sau de spandex, nu prea se asorteaza cu armura.
In rest,
Postat 19 October 2014 - 12:16 AM
JangBogo- nu i mai fac nici o baza, ramane asa.
boogie- asa este, no problemadaugam si pupila, sangele este un amestec de tamiya x 27 rosu transparent si negru mat
panzerseba- la un pret mic al bustului nu ma asteptam la cine stie ce detalii,in coparatie cu bustul de la andrea miniature diferenta e de la cer la pamant.
- ← 1/72 Zvezda - German Infantry in Winter Uniform
- Figurine
- 1/72 Pegasus Hobbies - War against Fascism →