Forum Machete,Modelism,Hobby: Trei SUB uri Rusesti - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Trei SUB uri Rusesti vanzare

#1 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 01 July 2014 - 02:08 PM

Salutare.
Din multe motive ce au aparut intre timp va trebuii sa renunt la unele proiecte machetistice si unul din ele este cel cu submarine rusesti . Am trei astfel de submarine la clasa 1/350 deschise pt vizionare /inspectare.
Acestea sunt :
Alexander Nevsky de la firma Bronco
Russian navy YasenClass SSN
Russin Navy Alfa Class SSN amandoua de la HobbyBoss
As vrea sa le dau pe toate odata asa ca pretul este 150 lei cu totul . inclusiv tx pst.

#2 Useril este offline   Ashor 

• Membru deplin
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 06-August 12

Postat 01 July 2014 - 04:40 PM

Salut,
Eu as vrea Alexander Nevsky de la firma Bronco, daca nu apare alta oferta vorbim pe PM.
O zi buna.

#3 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 15 July 2014 - 07:28 AM

Salutare . Al Nevsky s a dat asa ca au ramas celelate doua la 100lei sau separat 50 lei bucata plus tx pst 7 lei .

#4 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 10 September 2014 - 08:42 AM

Salutare . Revin pt cele doua sub uri ramase cu o oferta de 80 de lei pt amandoua , semai poate si o f usoara negociere . Oferta e valabila pt data de 14 septembrie , pt cei din Bucuresti ca si livrare fara posta, ajung la MMN pt Expozitia ce se deschide atunci . Pt alte locatii din tara se pune si posta .

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi