Nici nu ma indoiesc ca poate. Dar ma deranjeaza o chestie. Intai ne uitam ce fac altii si cum, dam in ei si apoi facem si noi. Daca ai de criticat, frate (zic in general, frate), apuca-te si tu , mergi in paralel si abea apoi poti sa comentezi. Stam pe tusa si radem ca dracu de porumbeii negri. Fa frate si tu sa vedem ce sti (stim ca sti), sau nu mai ai timp de la cat stai si bati campii pe forum?
IAR 80/81 1/32 varianta nituita
Postat 03 July 2014 - 02:55 PM
Horea, eu cred ca ai si tu o problema. Unu la mana! Nu imi place felul in care imi scrii. Cu mine nu iti merge si nu iti permit! CLAR?!
Doi la mana, nu ride nimeni de macheta facuta de Sorin, ai tu asta in inchipuirea ta! Faptul ca sa atras atentia asupa unor erori sau greseli este bine pentru cei care vin din urma!
Trei la mina, nici nu s-a aratat un proces de lucru, ai postat tu cind niste poze cu nituirea, cind niste link.uri pe facebook. Constructia machete nu fost aratata pas cu pas si de asta unora le-au iesit numai la urma in evidenta niste greseli !
Si nu in ultimul rind, nu stiu cine bate cimpii, eu lucrez mult dar tu?
Doi la mana, nu ride nimeni de macheta facuta de Sorin, ai tu asta in inchipuirea ta! Faptul ca sa atras atentia asupa unor erori sau greseli este bine pentru cei care vin din urma!
Trei la mina, nici nu s-a aratat un proces de lucru, ai postat tu cind niste poze cu nituirea, cind niste link.uri pe facebook. Constructia machete nu fost aratata pas cu pas si de asta unora le-au iesit numai la urma in evidenta niste greseli !
Si nu in ultimul rind, nu stiu cine bate cimpii, eu lucrez mult dar tu?
Postat 03 July 2014 - 04:41 PM
Salutare! Imi permit sa scriu aici, desi nu am nicio legatura cu discutia de fata. Imi permit pentru ca sunt un membru al acestui forum. D-le Horia, cand cineva etaleaza munca pe un forum, o etaleaza pentru a fi discutata, de asta este forum. Unele comentarii au fost mai putin constructive, altele au fost FOARTE constructive, o reala sursa de informatii. Dl Z-mare a adus o critica mai mult decat binevenita si a formulat-o in cel mai bland si civilizat mod posibil. Eu zic sa nu mai puneti totul la suflet; d-le Horia, nu v-a agresat nimeni nu a "dat" nimeni in acesta creatie, au fost niste critici pertinente, in general. Iar d-le Tibi, s-ar putea putin mai bland , acordati-i omului o sansa. Oricum, nu a profanat vreun monument, este o macheta din plastic.
Imi cer scuze daca prin acest mesaj lezez pe cineva, nu intentionez decat sa aduc putina armonie aici.
Numa' bine!
Citeaza
Pacat ca este facut in graba. Desigur modelul ar fi meritat niste fotografii ca lumea
Imi cer scuze daca prin acest mesaj lezez pe cineva, nu intentionez decat sa aduc putina armonie aici.
Numa' bine!
Postat 03 July 2014 - 06:00 PM
Ok baieti, cu scuzele de riguare eu depun armele. N-am chef sa fac un scandal dintr-o chestie minora. Avem oricum unul pe masura la forumul IAR 80 - 81. Eu am fost bineintentionat si am fost pe semne de doi - trei dintre voi gresit inteles. Totusi, adevarul este ca daca spui ceva unde se poate inbunatati ceva, lumea se supara.
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva si nu am sa mai discut despre tema IAR 80 - 81!
Numai bine!
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva si nu am sa mai discut despre tema IAR 80 - 81!
Numai bine!
Postat 03 July 2014 - 10:45 PM
salutare dragi colegi.ca sa mai precizez o data,asta este o macheta facuta pt cineva,cu un termen de lucru de 2 saptamani,deci in mare viteza ,asa ca sa imi fie scuzate unele greseli si omisiuni.Tibi,nu s-au facut poze din timpul lucrului pt ca oricum colegul nostru Florin face un rewiew complet al acestui kit.Z Mare tot ce spui acolo este just si inca nu stii totul.motorul pare mai in fata pt ca era singura cle de al alinia cu fuselajul.oricum motorul si capotajul sau nu se aliniaun deloc,nici nu incape in capotaj,deci e mult de slefuit.trenul de aterizare este un pic prea inalt asta se vede la capacele trenului care ar trebui sa atinga aripa.mai sunt si flapsurile o alta partida de placere.niturile le-am facut cu o scula de la Trumpeter utilizand discul numerotat B care are pasul de 1mm.multumesc pt aprecieri dar si pentru critici.