Pagina 1 din 1
Hawker Sea Hurricane MkIIc 1:72 Revell
Postat 28 June 2014 - 01:36 PM
Avand in vedere ca tovarasii bolsevici proiecteaza si construiesc din greu, am decis impreuna cu inginerii mariei-sale the king sa replicam imediat cu un monomotor monoloc imbarcat.
Kitul cred ca il cunoasteti cu totii, am renuntat la modificare ''doghouse'', e practic OOB.
Imbinari foarte bune pe extrados, mai putin pe intrados. Aripile sunt ''la rece''.
Temperate Sea Scheme of Extra Dark Sea Grey/Dark Slate/Sky. Nu imi ramane decat sa gasesc echivalentii Vallejo Model Color.
''God save the King''
Kitul cred ca il cunoasteti cu totii, am renuntat la modificare ''doghouse'', e practic OOB.
Imbinari foarte bune pe extrados, mai putin pe intrados. Aripile sunt ''la rece''.
Temperate Sea Scheme of Extra Dark Sea Grey/Dark Slate/Sky. Nu imi ramane decat sa gasesc echivalentii Vallejo Model Color.
''God save the King''
Postat 30 June 2014 - 08:29 AM
sven_ss, la 29 June 2014 - 04:25 PM, a spus:
De chituit si șlefuit nu mi-e frică, de regravat da. Nu am ustensilele adecvate. Cu ce as putea incerca? Plasticul imi pare foarte moale.
Salut Sven.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu pana n-am facut rost de scula de gravat, nu mi-a iesit treaba cu regravatul liniilor de panou.
Am incercat cu tot felul de cuttere si alte obiecta ascutite, insa cu rezultate care nu m-au multumit. Lucrurile s-au schimbat imediat ce am pus mana si mi-am luat o scula special facuta pt asa ceva.
In principiu, ai nevoie de un scriber (ai de unde alege) si de miste banda subtire 3M sau dymo pentru ghidare.
Spor sa ai,
Postat 30 June 2014 - 10:56 AM
Inca o data fac trimitere la: http://www.cartula.r...panourilor.html E foarte simplu de facut un zgirieci, defapt cele doua variente. Se pot face cu latimi diferite ale lamei, pentru panouri, pentru table mai evidente sau zona eleroanelor/flatpsurilor. Eu am citeva variante facute de mine si nu le dau pe nimic din comert!
Postat 17 July 2014 - 08:46 AM
Salut.
In linii mari arata ok. Gri-ul ala "prea albastru" mie-mi arata ok - nuanta ar trebuii sa se cheme "OCEAN GREY" si ce ai dat tu acolo arata a ocean grey. Am insa o problema cu verdele. Nuanta trebuie sa fie "DARK GREEN" si mie-mi pare cam prea deschis. Poate totusi sa ma insele lumina, nu stiu, nu-mi dau seama. Eu recomand ca etalon nuantele de la AGAMA - acrilice.
In linii mari arata ok. Gri-ul ala "prea albastru" mie-mi arata ok - nuanta ar trebuii sa se cheme "OCEAN GREY" si ce ai dat tu acolo arata a ocean grey. Am insa o problema cu verdele. Nuanta trebuie sa fie "DARK GREEN" si mie-mi pare cam prea deschis. Poate totusi sa ma insele lumina, nu stiu, nu-mi dau seama. Eu recomand ca etalon nuantele de la AGAMA - acrilice.
Postat 17 July 2014 - 08:51 AM
Schema de vopsire este Temperate Sea Scheme of Extra Dark Sea Grey/Dark Slate/Sky. Am combinat culori vallejo model color pana am crezut ca ma apropii cel mai mult de original. Uite ceva fin!
http://www.ratomodel...fleet_defender/
http://www.ratomodel...fleet_defender/
Aceasta postare a fost editata de sven_ss: 17 July 2014 - 08:54 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1