RWD 14B Czapla Nr.37 (ARR) 1/72
Postat 04 July 2006 - 07:32 PM
Kitul a fost RWD 14b Czapla 1/72 Plastyk S-002.
Un kit ... ... dezastru ... ...dificil ... ...foarte greu de asamblat ...
Unele piese nu se potrivesc ... Unele piese trebuiesc refacute,inlocuite dezastru.... :-x
Decal-urile sunt de la Amodel.
Mai multe poze aici
Astept parerile voastre.
Postat 05 July 2006 - 12:31 AM
Kit-ul tineretii mele.
Ti-a iesit bine. Ce te-asteptai ?! Doar nu-i hasegawa...
I-ai pus hartiutza cu bordul de pe planul de asamblare? Ai facut mansa dintr-un bold ?
Eu am facut d-astea de la "baronul Rosu" (Richthoffen) pana la natiuni inexistente cu insemne suprapuse (cate 3-4)
Asta se gasea. Era ca si cum ai revedea un film de 67 de ori (Star Wars)
Postat 05 July 2006 - 09:20 AM
Citeaza
Am intuit ca acest kit e pt. .... avansati !
Iata cele 2 culee cu piese.
Multumesc Blue-Max.
Citeaza
Interesant. Nu stiam de ele...
Citeaza
Decaluriii?!?!?! Unde?!? cand?!? Cum?!?
Alea nu par a fii decaluri ... poate scotch.
Sunt groase si foarte lucioase.
Dezastru...
Citeaza
Kit-ul tineretii mele.
Ti-a iesit bine. Ce te-asteptai ?! Doar nu-i hasegawa...
I-ai pus hartiutza cu bordul de pe planul de asamblare? Ai facut mansa dintr-un bold ?
Eu am facut d-astea de la "baronul Rosu" (Richthoffen) pana la natiuni inexistente cu insemne suprapuse (cate 3-4)
Asta se gasea. Era ca si cum ai revedea un film de 67 de ori (Star Wars)
Multumesc Wurger. Nu ma asteptam la Hasegawa.... dar nici asa... pai dupa ce faci un kit ca asta cand te apuci de vreun Bf109E Amodel il pupi.
Bordul si mansa leam facut din plastic.
Postat 05 July 2006 - 10:21 AM
Dupa cum vad eu din acest RWD 14 experimentul a reusit cu Mgc151184. Felicitari, arata fain...
Postat 05 July 2006 - 11:41 AM
Citeaza
Dupa cum vad eu din acest RWD 14 experimentul a reusit cu Mgc151184. Felicitari, arata fain...
Multumesc Toni
Postat 05 July 2006 - 11:52 AM
Mgc151184, la Jul 5 2006, 10:20 AM, a spus:
Citeaza
Decaluriii?!?!?! Unde?!? cand?!? Cum?!?
Alea nu par a fii decaluri ... poate scotch.
Sunt groase si foarte lucioase.
Dezastru...
Nu inteleg ?!
N-ai avut in kit coala de decaluri ?!
Sau ai renuntat la ele ?!
Oricum, ce-ai folosit tu e mai bun ...
Chiar daca kitul e prost, avionul e frumos si merita efortul, mai ales daca-l si inmatriculezi ARR !!
Postat 05 July 2006 - 11:59 AM
Citeaza
N-ai avut in kit coala de decaluri ?!
Sau ai renuntat la ele ?!
Oricum, ce-ai folosit tu e mai bun ...
Am avut coala cu ... "decaluri"
Alea nu pot fi numite decaluri li se poate spune scotch
Nu pot fi folosite la nimic (cel putin eu nu le voi folosi la nimic,nici macar ca ornament ).
Citeaza
Da, avionul este frumos mai ales inmatriculat ARR, a meritat efortul, altfel nu as face asa ceva, e un kit dezastru.
Postat 05 July 2006 - 12:08 PM
Mgc151184, la Jul 5 2006, 12:59 PM, a spus:
He, he !!
Eu sunt inarmat pana in dinti pt. acest kit, chiar am doua in caz de "iesiri nervoase necontrolate"
Astept sa-mi creasca curajul si .... experienta 8-) , ca sa ma apuc de el ...
One of these days ....
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 05 July 2006 - 12:10 PM
Postat 05 July 2006 - 12:17 PM
Macheta ti-a iesit foarte bine!
P.S. RWD 14B Czapla a fost prima macheta la care am facut imbunatatiri: mansa nu a fost facuta din bold indoit, ci dintr-un fir de stiren tras la cald!
Postat 12 July 2006 - 01:20 PM
Eu am kitul din '83 facut de Micro tot o firma poloneză, care de-a lungul timpului a suferit ceva accidente. Am refăcut-o la īnceputul lui 2006 avānd la dispoziţie doar fiselajul,profundorul, roţile, aripa, şi un rest din mitralieră. Poze nu am cu ce să fac asa că nu mă pot lăuda. Decalsurile le-am facut eu dar cred ca am sa le pun pe cele de la A-model pentru aripi. Cel de pe fuselaj este mai mic (ca īn poză) şi nu-l schimb. Oricum la nuanţa culorii suntem pe aceiasi lungime de unda. Am gasit pe un site rusesc o poza cu Czapla romānesc care nu avea număr de īnmatriculare, schema de vopsire fiind alta decat a ta: verde tren aterizare+ montanti+ extrados, restul ca la tine. locasurile pentru acces īn cokpit trebuiau un pic uzate. Schema de vopsire a motorului este cea originală de la Micro (nu am pierdut prospectul). Cockpitul a rămas originalul cu planşa de aparate tipărită şi mansa dintr-un ac cu gamalie altfel decīt cele obişnuite. Deci nu aruncaţi nimic peste ani o să vă trebuiască.
Bafta,