Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 24 June 2014 - 09:39 AM
Pagina 1 din 1
He-219A-2 Revell 1\32
Postat 24 June 2014 - 08:39 AM
Si mie imi place.
Atat avionul in sine (care era un fel de gadgetaraie ambulanta) cat si cum ti-a iesit macheta.
Singura chestiune (care este insa legata de preferinta mea personala) este ca avionul este extrem de curat...parca-i scos din cutie. Eu as fi adaugat un fum, niste ulei, o pata, ceva.
Altfel, foarte curat si ingrijit lucrat.
Felicitari!
PS: Mottling-ul ala l-ai facut freehand?
Atat avionul in sine (care era un fel de gadgetaraie ambulanta) cat si cum ti-a iesit macheta.
Singura chestiune (care este insa legata de preferinta mea personala) este ca avionul este extrem de curat...parca-i scos din cutie. Eu as fi adaugat un fum, niste ulei, o pata, ceva.
Altfel, foarte curat si ingrijit lucrat.
Felicitari!
PS: Mottling-ul ala l-ai facut freehand?
Postat 24 June 2014 - 09:44 AM
Felicitari, macheta arata foarte bine. Din ce vad ai si o scaotere in evidenta a detaliilor, foarte discreta, in poze, dar pe viu sunt convins ca arata mult mai bine. Imi place aplecarea asupra detaliului. Ai vopsit din mina???
Ai uitat cumva sa pui greutate in bot sau ai pus insuficienta????
Inca o data, bravo!!!
Ai uitat cumva sa pui greutate in bot sau ai pus insuficienta????
Inca o data, bravo!!!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 24 June 2014 - 09:45 AM
Postat 24 June 2014 - 12:55 PM
Salut.Ma bucur ca va place.RocknRolla din pozele cu avioanele reale nu reiese ca erau foarte uzate asa ca am preferat o imbatranire mai discreta,urmele de fum de la esapamente le-am facut cu un gri mai deschis probabil ca nu se vede f.bine in poze.Z-mare ;plumb are dar insuficient ,vopsirea este freehand cu un aerograf Rovi cu duza de 0,3 iar vopselele sunt din gama Gunze.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1