Parbrizul este refacut, nu este uscat perfect inca, dar arata promitator. Dupa ce l-am dat jos, am dat jos gura de aerisire din coltul parbrizului, am dat jos antena si am mascat partea exterioara, care nu avea nicio problema. Dupa aia, am desprins blindajul de pe interior si le-am bagat pe amandoua(blindaj si parbriz) intr-o baie de spirt ca sa indepartez stratul de future, ajutandu-ma de o pensula. Dupa ce l-am dat jos, a urmat o a doua baie, de data asta in Mr. Leveling Thinner, ca sa dau vopseaua jos. Este ideal pentru asa ceva, nu ataca plasticul deloc, nici chiar pe cel transparent. Dupa ce nu am mai avut vopsea pe piesa, l-am uscat si am inceput sa il slefuiesc cu smirghel de 600. Am trecut la 800, 1000, 1200 si 2000, pana mi sa parut ca este OK. Pe urma am pus (cat un bob de mazare) pe bucata de smirghel de 2000, un pic de pasta de dinti si am reluat slefuirea inca vreo 20 de min. A urmat spalarea in apa calduta ca sa indepartez toate urmele de plastic slefuit si pasta de dinti. Uscat si o noua baie de future, ocazie cu care am lipit si blindajul tot cu future. Inca mai are o bula de future in coltul din stanga, dar sper sa se usuce fara urme. Il mai las la uscat pana luni, dupa care o sa lipesc din nou antena il repozitionez la loc si pe urma il vopsesc.. Sper sa nu mai am alte surprize. Si poate ca o sa refac si rack-ul pt. bomba, cum a zis Liviu. Si dupa aia o sa vad cum sta treaba cu cupola.