Bambi IAR-81C 1/32 FRROM
Postat 09 August 2014 - 08:49 PM
Un micro-upgrade. Am terminat trenul de aterizare, am finalizat partea superioara a centurilor ce vin prinse pe tetiera, Elicea si caserola sunt gata si ele. Singura nemultumire este legat de modul de asamblare oferit de cei de la FRROM, pentru partea de capote de motor. Au ales exact calea inversa de asamblare, ceea ce iti da un pic de bataie de cap la imbinari, dar nimic insurmontabil. Zilele urmatoare voi lipi parbrizul (care are facut in plus si blindajul interior, si la care voi incerca sa fac si gura de aerisire aferenta). Toate suprafetele sunt pergatite pentru un gri de baza, pentru identificarea eventualelor greseli, sau daca acestea nu exista, pentru pre-shading, care va urma in zilele urmatoare.
Florin
Florin
Aceasta postare a fost editata de Mr32: 09 August 2014 - 08:53 PM
Postat 31 August 2014 - 11:09 AM
Excelent Florin!
Salut Radu.
Mie unul palele imi par alta culoare fatza de negrul de pe coafa, e posibil sa le fi facut corect, RLM70, Florin.
Mai erau citeva cu galben in virfuri si in perioada crucilor. O poza e parca si in cartea ta. Dar erau, intr-adevar, mai degraba exceptii.
Salut Radu.
Mie unul palele imi par alta culoare fatza de negrul de pe coafa, e posibil sa le fi facut corect, RLM70, Florin.
Mai erau citeva cu galben in virfuri si in perioada crucilor. O poza e parca si in cartea ta. Dar erau, intr-adevar, mai degraba exceptii.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 31 August 2014 - 12:32 PM
Postat 31 August 2014 - 11:29 AM
Referitor la varful palelor, in aceasta poza se vede clar ca Bambi are varful galben. Zona din fata filtrului arata clar ca varful este vopsit.
Palele elicii sunt RLM 70, doar ca nu se vede diferenta de nuanta, comparativ cu caserola care este neagra.
Palele elicii sunt RLM 70, doar ca nu se vede diferenta de nuanta, comparativ cu caserola care este neagra.
Aceasta postare a fost editata de Mr32: 31 August 2014 - 12:15 PM
Postat 31 August 2014 - 02:57 PM