Bambi IAR-81C 1/32 FRROM
Postat 27 September 2014 - 08:33 PM
Am finalizat acest model, care s-ar fi vrut de prezentare a ceea ce se gaseste in cutia kitului de la FRROM. Pe parcursul lucrarii, lucrurile au cam scapat de sub control(plus ca m-am mai si accidentat), datorita faptului ca m-am pus sa aduc diverse modificarii modelului. Imi pare rau ca la interior l-am lasat cam out of the box. Merita mai multa atentie, dar atunci inca ma gandeam ca va fi strict din cutie. La exterior, dupa cum bine stiti, la-m nituit complet, lucru care fara indoiala, da o alta fata modelului. Am facut si suportii inelului Naca, care iar imbunatatesc optic modelul. Sper ca nu ati asteptat prea mult si sper ca o sa va placa.
Florin
Florin
Postat 29 September 2014 - 09:03 AM
In primul rind felicitari pentru colectia de inmatriculari romanesti!
IAR-ul a iesit foarte fain, imi place constructia, modulatia de culoare, uzura, chiar daca, in opinia mea, e putin exagerata pe la capacele de munitie si armament. Toata stima pentru munca depusa!
O obiectie as avea, legata de catargul antenei. Acesta avea o singura indoitura, la intrarea in cocpit, indoitura ce-l facea sa "ocoleasca" rama parbizului, fiind totusi destul de paralel ( ) cu marginea de sus. Vezi poza din cartea lui Radu, pagina 86, dreapra sus. La tine are doua indoituri, una in cabina si una in afara, dupa cum arata in pozele de la postul #102, pozele 6, 7, 8 de sus.
Inca o data felicitari!
IAR-ul a iesit foarte fain, imi place constructia, modulatia de culoare, uzura, chiar daca, in opinia mea, e putin exagerata pe la capacele de munitie si armament. Toata stima pentru munca depusa!
O obiectie as avea, legata de catargul antenei. Acesta avea o singura indoitura, la intrarea in cocpit, indoitura ce-l facea sa "ocoleasca" rama parbizului, fiind totusi destul de paralel ( ) cu marginea de sus. Vezi poza din cartea lui Radu, pagina 86, dreapra sus. La tine are doua indoituri, una in cabina si una in afara, dupa cum arata in pozele de la postul #102, pozele 6, 7, 8 de sus.
Inca o data felicitari!
Postat 29 September 2014 - 10:14 AM
Z-tule, tot ce-i posibil, deoarece, in timpul proceslui de lucru, am rupt antena si cand am lipit-o inapoi, poate n-am mai nimerit unghiul exact, plus ca suprafata de lipire este foarte mica, plus ca exista un pic de tensiune datorita firului antenei. Eu zic ca totusi nu-i un capat de tara.
Postat 20 November 2014 - 03:41 PM
pruteanucristian, la 20 November 2014 - 03:01 PM, a spus:
Salut, constat ca suprafetele machetei sunt poroase, abrazive. Ce ai facut in legatura cu acest aspect? Multumesc!
PS: great job!
PS: great job!
Salut,
Am slefuit intregul model(inainte de a face niturile) cu smirghel de 800, la ud, dar nu am apasat foarte tare. A iesit la fel de fina ca orice model de la o firma mare.
Florin