Pagina 1 din 1
MIG-19PM Romanesc culoare cockpit
Postat 21 June 2014 - 10:35 PM
Buna seara,
Vreau sa ma apuc de kitul 1/32 MIG-19PM a celor de la Trumpeter si mi s-a pus pata sa-l fac cu stelute romanesti... Dupa ce am rasfoit pe net n-spee mii de poze am intrat intr-o mare dilema cu privire la culoarea cockpitului.
Aceasta este gri-albastrui sau acel verde turcoaz? Daca puteti posta aici ceva poze m-ar ajuta enorm!!!
Multumesc.
Vreau sa ma apuc de kitul 1/32 MIG-19PM a celor de la Trumpeter si mi s-a pus pata sa-l fac cu stelute romanesti... Dupa ce am rasfoit pe net n-spee mii de poze am intrat intr-o mare dilema cu privire la culoarea cockpitului.
Aceasta este gri-albastrui sau acel verde turcoaz? Daca puteti posta aici ceva poze m-ar ajuta enorm!!!
Multumesc.
Postat 24 June 2014 - 08:49 AM
zachs, la 24 June 2014 - 07:50 AM, a spus:
Salut! Am discutat cu un fost pilot de la Giarmata (ce avea porecla de pilot Ghirai)si mi-a spus: "Cabina MIG-ului 19 PM romanesc era vopsita in interior toata in gri inchis spre negru". Sper sa ajute aceasta informatie. Toate cele bune!
Multumesc de informatie
Insa panoul de bord banuiesc ca era negru...Nu?
Postat 24 June 2014 - 10:16 AM
paul, la 24 June 2014 - 09:53 AM, a spus:
Daca nu iti e greu te poti duce la Muzeul Aviatiei unde este un 19 PM, poate vezi ceva in cockpit. Mai este un Mig 19 (nu stiu daca PM) sectionat la Muzeul Militar.
E vorba de acesta, doar ca eu cand am fost la muzeu nu am fost inspirat sa "ridic" aparatul foto, altfel o aratam din prima.
Postat 28 June 2014 - 09:27 PM
zachs, la 24 June 2014 - 03:22 PM, a spus:
Se confirma ipoteza ta. Citez: "Da așa e..panoul frontal era vopsit in negru...cele laterale in gri inchis"
Multumesc frumos pt ajutor!
Citeaza
Daca nu iti e greu te poti duce la Muzeul Aviatiei unde este un 19 PM, poate vezi ceva in cockpit. Mai este un Mig 19 (nu stiu daca PM) sectionat la Muzeul Militar.
Si... Da. Clar trebuie sa ajung clar pe la muzeu.
Aceasta postare a fost editata de vishzu: 28 June 2014 - 09:28 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1