hms leopard 4rate 1790 amiralitate 1/300
Postat 12 October 2014 - 07:56 AM
le-as face si mai mici, dar nu le-ar mai vedea nimeni. neastefane. loc am suficient si pentru mobilier ,repulse . il fac , in masura in care am informatii despre el.
am decis sa montez cateva file de punte , pe acolo pe unde nu exista riscul sa ascund detaliile. de exemlu in frigider.( acolo pastrau carnita , in viu!)
am decis sa montez cateva file de punte , pe acolo pe unde nu exista riscul sa ascund detaliile. de exemlu in frigider.( acolo pastrau carnita , in viu!)
Postat 20 October 2014 - 07:28 PM
o panza de circular mica de 0,2 grosime ,pentru metale , tip HSS . prima data fac baghete de 0,3 x10x200 mm sau mai mari , in functie de ce am nevoie , le lipesc intre ele cu ziar(pachet) , si le mai prelucrez o data , apoi le desprind , frumusel , le finisez un picut si le folosesc ca atare.
Postat 21 October 2014 - 03:15 PM
Cam ce diametru are panza? Intreb pentru ca sunt curios daca poti sa tai si dimensiuni mai late cu ea. Si ce sablon ai daca poti sa il reglezi la dimensiuni atat de fine ? Banuiesc ca nu e ceva improvizat. As fi curios sa vad o poza cu acest aparat daca nu te deranjez prea tare