hms leopard 4rate 1790 amiralitate 1/300
Postat 12 September 2014 - 07:46 PM
poate ca sint eu limitat,dobitoc cum vrei tu,dar esti total pe un drum gres,executia e execrabila,chiar si dintii mei strimbi,lipsa etc.,arata mai bine decit coastele tale,daca ai capul pe umeri,apucate de treaba serios
Aceasta postare a fost editata de victordegalati: 12 September 2014 - 07:48 PM
Postat 12 September 2014 - 08:32 PM
asa e cristi poate ai dreptate dar spre surprinderea multora eu inca am incredere in el si ii respect munca,ceea ce vad nu il reprezinta,si la urma urmei el se va bate(in concurs) cu Navele Levantului a d-nului COSTINIUC.,DECI TREBUIE SA ARATE MAI MULT,SI EU STIU CA POATE
Aceasta postare a fost editata de victordegalati: 12 September 2014 - 08:49 PM
Postat 13 September 2014 - 01:40 PM
Neastefan, tin sa te lamuresc cum e cu medaliile obtinute pe la concursuri.O medalie obtinuta la un campionat national ,European sau Mondial de navomodelism machete e un semnal pe care il da o comisie de albitri ca nava respecta niste standarde de executie.Daca macheta e bine lucrata, asta iti asigura o sustinere financiara din partea unui club sau a federatiei de modelism (dupa caz) sa participi mai multi ani la mai multe astfel de competitii.La astfel de competitii ai posibilitatea sa compari ceea ce faci tu cu ceea ce fac altii mai buni decat tine,astfel ca piesele pe care vei dori sa le realizezi in viitor vor fi de o calitate mai buna.Si acuma pentru Gobi.La campionatul mondial din 2004 (Chateaulin-Franta).Am vazut un model asemanator cu al tau,(cam aceeasi dimensiune si tot cu "oasele" la vedere) care nu a luat nici o medalie desi modelistul respectiv (un italian) era si albitru NAVIGA.A primat totusi calitatea executiei care lasa de dorit.
Postat 13 September 2014 - 02:17 PM
Cum am spus o medalie de fier nu face un modelist mai bun, si concursurile in general pot fi evaluate de niste bosorogi patrati la cap si cu prejudicii. Eu personal cu camioanele nu am participat la nici un concurs, este placerea mea si ma satisface pe mine ceea ce este mult mai important decat o medalie si o sponsorizare. Daca omul crede ca face bine este placerea sa.
Postat 13 September 2014 - 03:07 PM
tulaji , aici sunt rezultatele din 2004 de la chateaulin. care este modelul impricinat? as vrea sa-l caut , sa-mi fac o idee...
http://ama.modelisme...results.htm#C4D
http://ama.modelisme...results.htm#C4D