hms leopard 4rate 1790 amiralitate 1/300
Postat 27 July 2014 - 10:13 AM
gobi71, la 11 June 2014 - 09:02 PM, a spus:
ecourile campionatului national s-au cam stins. monitoarele mele au reusit un punctaj destul de mic, 92,66 pct , si s-au clasat pe locul 3 respectiv 4 ,din 6 concurenti. ce ar fi de semnalat? pe locul 1 s-a situat un model la care au lucrat trei oameni, au abuzat de 70% dintr-un kit zvezda , si o roaba de photo-etched, de la pontos models. asta ar fi cauza principala pentru care abordez aceasta noua lucrare intr-un stil atat de drastic. la scara asta nu exista kituri iar impostorii clar nu au ce cauta .
Monitoarele sunt o realizare remarcabila si pot sa-si gaseasca loc la Muzelul Marinei Romane, foarte sarac in machete.
Multumesc mult pentru identificarea locului unde se afla salupa granicereasca; in aceasta vara voi trece pe acolo sa-i fac niste poze.
Spor la treaba!
Postat 17 August 2014 - 10:13 PM
gobi71, la 16 August 2014 - 05:14 PM, a spus:
o sa fac si chip acelei femei , doar ca nu m-am hotarat cu cine sa semene ... lady gaga sau oprah ?
am asezat toate coastele pe chila, si chiar le-am fixat.
IMG_0376.JPG
(mai e putin de lucru la pupa...)
am asezat toate coastele pe chila, si chiar le-am fixat.
IMG_0376.JPG
(mai e putin de lucru la pupa...)
Munca de chinez nu alta .Da-i inainte maistre si respect pt rabdare si ambitie.Pana la urma cred ca te bagi si la facut barci dintr-un bat de chibrit .hahaha
Postat 27 August 2014 - 07:49 PM
incercarea ta nu e patetica , axa. ai terminat cele doua sib-uri , ai adunat destula experienta cat sa poti sa continui si leopardul , si de ce nu ,sa si postezi. iar daca modelul meu starneste complexe , regret. eu , dupa ce am vazut un astfel de model , mi-am dorit sa lucrez unul
(doar ca eu am complicat putin lucrurile...)
(doar ca eu am complicat putin lucrurile...)