Pagina 1 din 1
Lucrari 1/32
Postat 10 June 2014 - 05:52 PM
Imi cer scuze fata de toti membrii forumului, dar, dintr-o regretabila eroare, pozele din toate topicele mele au disparut, din cauza celor de la Imageshack, care mai nou pretind ca sa-ti faci abonament la ei ca sa-ti poti vedea proprile poze uploadate cu programul lor de hosting, pe vremea cand acesta era free. Din pacate nu sunt de aceeasi conceptie cu ei, asa ca, nu mai puteti vedea lucrarile mele in topicele respective. Dar ca o aducere aminte, va postez aici modelele mele si cei care sunt interesati de un anumit model, sa nu se sfiiasca si sa ma contacteze sa le trimit mai multe poze.
Florin
Florin
Postat 11 June 2014 - 09:10 AM
Frumoase machete, felicitari! Desi le-am mai vazut, imi face placere sa le revad!
Am totusi o nedumerire: de ce nu folosesti facilitatile forumului pentru a ridica pozele??? E simplu, e sigur, e fara bani!
Chiar nu inteleg de ce multi ocolesc aceasta facilitate, simpla, oferita de forum si folosesc alte motoare de ridicat poze pe forum!
Am totusi o nedumerire: de ce nu folosesti facilitatile forumului pentru a ridica pozele??? E simplu, e sigur, e fara bani!
Chiar nu inteleg de ce multi ocolesc aceasta facilitate, simpla, oferita de forum si folosesc alte motoare de ridicat poze pe forum!
Postat 11 June 2014 - 06:40 PM
Z-mare, la 11 June 2014 - 09:10 AM, a spus:
Frumoase machete, felicitari! Desi le-am mai vazut, imi face placere sa le revad!
Imi permit sa raspund doar din punctul meu de vedere, dar pozele au o limita destul de severa ca si marime si in plus, nu le poti (sau nu stiu eu) insera unde vrei in text.
Postat 12 June 2014 - 07:51 PM
Superbe machete !
Îmi pare rău că ai pierdut pozele dar se poate întîmpla . Eu nu folosesc site-uri de acest gen decît temporar , și doar acolo unde nu am încotro ( forumurile englezești , de ex. ) Aici pe Cartula le urc direct , după ce le reduc în dimensiune ( oricum Cartula este muuult mai generos din acest punct de vedere , forumurile englezești sînt mult mai stricte ) .Toate pozele în mărime originală le țin în laptop. Apoi , mai este o chestie. Am machetele lîngă mine. Si dacă se duc naibii pozele , nu-i nici un bai , fac altele...
Tu să fii sănătos și să ai spor , să faci și alte machete ca cele cu care ne-ai încîntat pînă acum !
Sorin
Îmi pare rău că ai pierdut pozele dar se poate întîmpla . Eu nu folosesc site-uri de acest gen decît temporar , și doar acolo unde nu am încotro ( forumurile englezești , de ex. ) Aici pe Cartula le urc direct , după ce le reduc în dimensiune ( oricum Cartula este muuult mai generos din acest punct de vedere , forumurile englezești sînt mult mai stricte ) .Toate pozele în mărime originală le țin în laptop. Apoi , mai este o chestie. Am machetele lîngă mine. Si dacă se duc naibii pozele , nu-i nici un bai , fac altele...
Tu să fii sănătos și să ai spor , să faci și alte machete ca cele cu care ne-ai încîntat pînă acum !
Sorin
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 12 June 2014 - 07:55 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1