Pagina 1 din 1
intilnirea lunii iunie de la HB Bistro
Postat 07 June 2014 - 05:47 AM
Dragi prieteni,
Cei care imbina pasiunea cu un moment de relaxare sint bineveniti in data de 21 iunie 2014, ora 12, la HB Bistro, str Matasari nr 49.
Cu aceasta ocazie s-au anuntat prezentarea urmatoarelor machete:
- kettenkrad, scara 1/35, complet vopsit,
- figurina , scara 1/48, personal feminin de mentenanta, complet vopsita,
- alte surprize mai mult decit interesante.
Numai bine tuturor,
DAN
Cei care imbina pasiunea cu un moment de relaxare sint bineveniti in data de 21 iunie 2014, ora 12, la HB Bistro, str Matasari nr 49.
Cu aceasta ocazie s-au anuntat prezentarea urmatoarelor machete:
- kettenkrad, scara 1/35, complet vopsit,
- figurina , scara 1/48, personal feminin de mentenanta, complet vopsita,
- alte surprize mai mult decit interesante.
Numai bine tuturor,
DAN
Postat 13 June 2014 - 06:15 PM
Salut prieteni,
Bucuria reintalnirii cu prietenii este mult asteptata.
Momentele de relaxare de la HB Bistro vor fi completate cu doua noi machete scara 1/48 proaspat intrate in
colectia personala. Ambele sunt de fabricatie japoneza si reprezinta WWII .
Zoukei - Mura si Hasegawa vor fi prezenti printr-un interceptor care a zburat in primele zile ale lunii august 1945.
La revedere
TTD
Bucuria reintalnirii cu prietenii este mult asteptata.
Momentele de relaxare de la HB Bistro vor fi completate cu doua noi machete scara 1/48 proaspat intrate in
colectia personala. Ambele sunt de fabricatie japoneza si reprezinta WWII .
Zoukei - Mura si Hasegawa vor fi prezenti printr-un interceptor care a zburat in primele zile ale lunii august 1945.
La revedere
TTD
Postat 22 June 2014 - 03:50 PM
Salut, iata in continuare cateva poze de la eveniment, cu acei modelisti (participanti) si modelele lor zburatoare (si nu numai...):
Un Opel Blitz de la Italeri la 1;24 ( zic ei ,,new tooling) lucrat in varianta civila dupa '45. L-ai scos super nea Florine!
Prezenta in bena camionului este o figurina la 1:48 lucrata de Daniel, din kit-ul de la Dust:
Tot o piesa lucrata de Daniel, la 1:35 de la Tamiya vechiul Kettenkrad:
Ceva ce-mi trezeste amintiri din armata ( ca (pseudo)transmisionist ce-am fost), o piesa de la ZZ Models la 1:87
Un Opel Blitz de la Italeri la 1;24 ( zic ei ,,new tooling) lucrat in varianta civila dupa '45. L-ai scos super nea Florine!
Prezenta in bena camionului este o figurina la 1:48 lucrata de Daniel, din kit-ul de la Dust:
Ceva ce-mi trezeste amintiri din armata ( ca (pseudo)transmisionist ce-am fost), o piesa de la ZZ Models la 1:87
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 22 June 2014 - 03:52 PM
Postat 22 June 2014 - 04:09 PM
LiviuM, la 22 June 2014 - 03:50 PM, a spus:
Salut, iata in continuare cateva poze de la eveniment, cu acei modelisti (participanti) si modelele lor zburatoare (si nu numai...):
p2.JPG
p3.JPG p4.JPG
p5.JPG
p7.JPG p8.JPG
p9.JPG p10.JPG
p11.JPG p12.JPG
p2.JPG
p3.JPG p4.JPG
p5.JPG
p7.JPG p8.JPG
p9.JPG p10.JPG
p11.JPG p12.JPG
Stiva de kit-uri care au fost prezentate, care creste...
...si creste...
...si creste...
Cate ceva din ce se afla in stiva cu pricina:
La 1:48 de la Hasegawa, Shinden-ul
Tot 1:48 de la SWS Zoukei Mura aceeasi (super)macheta
Ceva mai mic la 1:72
Mult asteptatul, mult anuntatul,mult...IAR 81C de la FRROM Azur la 1:32
De la Kitty Hawk la 1:48 Mirajul
Ceva in lucru:
O utilitara Volkswagen gabarit depasit la scara 1:43 (cred)
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 22 June 2014 - 04:20 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1