Am de gind sa fac o chestie noua pentru mine. Incep cu acest model sa fac o serie de 5 - 10 machete pe care le achzitionez la un pret mic si care ofera un grad bunicel de detaliere, fara sa fie nevoie sa schimb sau sa adaug componente scumpe din rasina sau fotodecupaje . Deci detaliile vizibile sunt cele oferite de kit iar mici detalii cum sunt cabluri sau conducte le fac eu prin scratch. Aceste modele vor servii drept sprijin expozitiilor de genul celor din Bucuresti, Alba si unde vor mai fi.
Incep cu acest Kit de la Eduard. Este un Bf 109 E 3 ( in primul rind datorita faptului ca am facut numai un singur Bf 109 decind fac modelism si nu-l cunosc suficient de bine precum un P 51 ) cu marcajele din toamna anului 1940 pilotat de Josef Priller.
Detaliul exterior dar si cel interior este impresionant. Cum am scris mai sus, nu voi face nici o modificare, cel mult citeva adaugari la cele prezentate mai jos, dar care sa nu ma mai coste financiar nimic. ( Oricum am constatat de ceva vreme ca o iau in balarii cu supradetalierea si costa foarte multi timp si bani! )
Va prezint fotografiile ramelor si ale pieselor machetei :
Voi incerca sa postez cit mai multe fotografii si sa prezint eventuale probleme ( daca sunt ) si remedierea lor.
Revin foarte curind, Tibi
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 04 June 2014 - 11:05 AM