Salut, baieti.
Ca de obicei, dupa un interval prea mare de timp, am finalizat interiorul cabinei, drept pentru care va infatisez pozele de mai jos.
Concret, fata de etapa anterioara, au aparut in plus:
-panoul cu instrumente (bazat 90% pe setul Part plus ceva scratch);
-manetele colective si de pas (bazat pe cele din kit plus detalii din seturile Eduard si Part);
-fel de fel de cabluri / mufe / ghiventi / robineti / cutii / antena radio (fir de plumb de diferite grosimi plus cateva detalii din seturile Pavla, Eduard si Nuts&Bolts PlusModels);
-castile radio (scratch) cu suportii lor (detalii dintr-un set Clamps&Clasps Verlinden).
Cupola a fost modificata putin, pentru a se apropia putin de forma / proportiile variantei alese (putin mai mica, mai turtita); pentru asta, i-am slefuit ramele laterale si le-am rescris cu un compas folosit pe post de distantier; tot in acelasi scop, am adaugat o fasie de Evergreen in partea din fata a podelei – urmare a acestor artificii, cupola pare ar fi ceva mai mica si mai turtita decat la variantele tarzii.
Dupa lipirea cupolei si chituire / slefuire, in functie de documentatia aferenta, au fost rescrise panourile si trase niturile (pentru cine nu-i familiarizat, decal Archer).
![Imagine atasata: DSC05540.JPG](http://www.cartula.ro/forum/uploads/monthly_09_2014/post-1749-0-86262700-1411287760_thumb.jpg)
Pentru etapa urmatoare, e programata vopsirea peretilor cabinei, adaugarea de decaluri pe burta si lateralele cabinei, montarea unor chestii pe dedesubt (far de aterizare, tub pitot, bec rosu de pozitie cu suportul sau).
In foto head-on se poate vedea si o mica problema – intr-una dintre ocaziile (vreo 4) in care am scapat pe jos cabina, ansamblul instrumentelor s-a dezlipit pe o lateral si a trebuit repozitionat, proces in care tava pe care sta bateria s-a aplecat spre dreapta. Nu ma nelinisteste foarte tare, pentru ca in realitate nu se observa (fotografiile sunt de vreo 10 ori mai mari decat modelul real).
Thanks for watching.
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 21 September 2014 - 10:25 AM