Desi, venind de la tine, e retorica

Spre exemplu, nu am cablat pistoanele motorului, pentru ca nu se vad aproape de loc. In schimb, am scos un manunchi de fire de plumb de 0,2mm pe sub motor si le-am conectat cu doua jumatati de cutie de munitie la 1/72, pentru a reproduce legatura cu cele doua magneto-uri (sau startere

Crede-ma, din ceea ce s-ar putea face la elicopterul asta, la scara asta cava mai maruntica, overall eu am sa fac poate ceva de genul 80%.
Si aici poate fi o discutie - poate la cabina, rotoare, schi-uri, m-am dus spre 90%, dar in zona motorului procentul scade considerabil. Sigur, pe ideea de cablaraie / conexiuni, procentul final va fi undeva la 50%.
Si pe aceeasi idee, chiar daca va fi putin vizibil la final, daca tot m-am apucat de detalieri, e aberant sa las golas tocmai spatiul intre motor si peretele cabinei (care e chiar putin supradimensionat de cei de la Italeri).
Problema e ca, pe masura ce te documentezi, descoperi alte si alte detalii, dintre care unele merita reproduse. Inca o data, fac machete pentru mine, pentru placerea mea, pentru a-mi demonstra mie ceva. Asta e modul meu de a vedea acest sport. Poate nu e cel mai corect, cel mai sanatos, dar asa vad eu lucrurile.
Spor maxim in toate.