Nu sunt, ce-i drept, pentru sufletzelul meu, dar , cine stie...
Este prima aventura in lumea taratoarelor la 35, asa ca fiti, va rog, amabili :))
Voi face doua Vamtacuri de la Wespe. Cumparate de pe site, primite dupa doua zile fara probleme.
Machetele vin gata curatate de pe butucii de turnare, motiv de mare bucurie.
Problema e ca in serviciul Roman sint mai multe modele, niciunul insa nu se poate face direct-direct din cutie.
Initial am vrut sa-l fac pe asta,
...dar as fi avut prea mult de modificat la geamuri, asa ca m-am oprit la asta ,care are si un camo mai frumos, si mitraliera "rosie"
Pe al doilea il voi converit in autospeciala EOD si asta va necesita ceva munca.
Nu vor fi niste modele de concurs, asa ca voi incerca sa le fac cit mai corecte, fara a intra insa in detalieri absurde.
Le-am luat deci la puricat, incercind sa-mi ordonez in cap modificarile ce trebuie aduse.
In primul rand am eliminat acele nituri de pe laterale, si stutzurile din spatele caroseriei.
In EOD am bagat fara mila freza si l-am scurtat:
I-am acoperit capacul din plafon cu un disculet din comatex, lipit cu superglue:
I-am acoperit si spatele , tot cu comatex:
EOD are un grilaj mult mai proeminent pe capota, asa ca l-am decupat pe cel original si am facut , tot din comatex, o poesa cu sectiune trapezoidala , peste care am lipit grilajul original , mult subtiat.
Cam atit, dupa fix 3 ore de munca.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 24 May 2014 - 12:48 PM