Inspirat de initiativa colegului 1-0-9, lansez si eu un demers similar.
Numele nu-i foarte inspirat din cel putin doua motive: este un concurs terestru, nu lunar iar durata de desfasurare este de 6 saptamani, adica pana la 15 iunie.
Regulamentul este simplu:
- concursul este adresat debutantilor (in acceptiunea larga a termenului, fara limita de varsta);
- modelul participant trebuie sa reprezinte o aeronava care se inscrie in oricare din categoriile: elicopter, autogir, convertoplan (adica orice de la Cierva C1 pana la Fairey Rotodyne, trecand prin Bell 206 Jetranger);
- participantii trebuie sa prezinte cel putin imagini cu macheta finalizata (de o calitate suficienta pentru a permite aprecierea constructiei) insotite de explicatii privind: kitul folosit, maniera de constructie (cu ce lipici, cum si cu ce a fost vopsit, daca si unde s-a intervenit pentru corectare/ imbunatatire/ detaliere.
Postarea de imagini din timpul constructiei si documentarea suplimentara fata de notita kitului sunt optionale.
Castigatorul (inca nu m-am hotarat asupra metodei de jurizare dar asta nu cred ca-i mare bai) are sa fie premiat cu acest kit:
Urmatoarele 2 etape ale acestui concurs (cu desfasurare pe 6 saptamani fiecare) vor avea ca tema:
- masinile zburatoare din Marele Razboi (premiu - Sopwith Camel - Roden 1/72)
- DAV-DAS (premiu MIG E-7PD - Amodel 1/72)
Succese nebanuite,
mack
NB - rog moderatorii sa agate subiectul in "sus-ul paginii"
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 17 June 2014 - 08:33 PM