Pagina 1 din 1
Master camion Fiat 626 in lucru
Postat 29 June 2006 - 03:46 PM
SteelMaster are deja in lucru masterele pentru camionului Fiat 626 (1940 daca nu ma insel) la scara 1:72.
Piesele care sunt gata pana acum au stat la mine in mana cale de cam un ceas jumate. Le-am intors pe toate partile in timp ce ma conversam cu autorul despre acestea si despre alte asemanatoare subiecte.
Piesele care sunt gata pana acum au stat la mine in mana cale de cam un ceas jumate. Le-am intors pe toate partile in timp ce ma conversam cu autorul despre acestea si despre alte asemanatoare subiecte.
Postat 29 June 2006 - 03:56 PM
Mi-a placut ce am vazut poate mai mult decat daca aveam in mana produsul finit.
Imi place sa vad, sa pipai machete in faza asta de constructie. Imi stimuleaza imaginatia si-mi aduce aminte ca in fiecare dintre noi exista cate un mic sau mare constructor.
Sper sa am ocazia sa vad si restul masterelor cand vor fi gata.
Bafta!
Imi place sa vad, sa pipai machete in faza asta de constructie. Imi stimuleaza imaginatia si-mi aduce aminte ca in fiecare dintre noi exista cate un mic sau mare constructor.
Sper sa am ocazia sa vad si restul masterelor cand vor fi gata.
Bafta!
Postat 09 October 2006 - 04:57 PM
Filozofia este cam asa: modelul montat si vopsit inseamna ca acesta se afla in productie, deci poate fi cumparat. Chiar daca se prezinta in expo, un master nu se vopseste niciodata pentru a nu induce in eroara un posibil cumparator si, mai ales, pentru a nu avea probleme la punerea in productie. Cu ceva timp in urma am fost nevoiti sa curatam citeva mastere asamblate ( usor ) si vopsite, pentru prezentare in expo, ca asa s-a vrut. Ce-a fost la gura noastra, cel care a cerut asta n-a stiut niciodata.
Postat 13 October 2006 - 04:16 PM
Cine este amator si doreste sa achizitioneze kitul produs de firma "ITALIAN KITS" al acestui frumos camion, acum o poate face cu usurinta, de la nenea Milan Vins :
http://tracks-n-troops.com/shop/index.php?...roducts_id=4058
http://tracks-n-troops.com/shop/index.php?...roducts_id=4058
Postat 06 November 2006 - 06:08 PM
Kit-ul poseda si decals-uri pentru 4 inmatriculari - italiene si germane.
Ca fapt divers, de remarcat ambalajul - cutie de carton microcelular. In cazul expeditiilor prin posta stricaciunile pot fi minime. In comparatie cu producatori autohtoni care inghesuie piesele in ambalaje de plastic destul de fragile.
Ca fapt divers, de remarcat ambalajul - cutie de carton microcelular. In cazul expeditiilor prin posta stricaciunile pot fi minime. In comparatie cu producatori autohtoni care inghesuie piesele in ambalaje de plastic destul de fragile.
Postat 06 November 2006 - 06:14 PM
Si la final prospectul de montaj. Realizat pe 4 pagini din care 2 de istoric. Celelalte 2 sint dedicate montajului ( foto - pe dos aflindu-se variantele de inmatriculare ) pe baza de foto.
Iarasi o diferenta destul de mare fata de ce se mai produce pe la noi unde prospectul de montaj este un format A5 cu un desen explodat, simplist si fara alte explicatii. S-ar putea invata, daca ar avea cine.
Iarasi o diferenta destul de mare fata de ce se mai produce pe la noi unde prospectul de montaj este un format A5 cu un desen explodat, simplist si fara alte explicatii. S-ar putea invata, daca ar avea cine.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1