Oareșce progrese de semnalat ! Am terminat-o cu posturile de pilotaj / navigație . S-a confecționat coama care "umbrea" radarul , cu instrumentele adiționale pe ea , colimatorul , vopsit totul .

Am mascat cupola....Inch'Allah , mi-a luat cam două ore !!

Fiecare ochi de fereastră a fost măsurat , desenat pe bandă Tamiya , tăiat cu o lamă nr.11 nouă , poziționat cu penseta și lipit bine pe poziție cu vîrful unei scobitori ( utile minunile astea mici de bambus , biine ascuțite !!) . Am mai mascat eu și cupola lu' P-40 , dar a fost mizilic , pe lîngă asta : 27 de ochiuri de sticlă !!

Știu eu că sînt altele și mai și ( B-17 , B-24 , He-111 , Ju-88 , etc.) dar la toate există măști Eduard sau Montex , care zău că merită luate , cu condiția să se potrivească....
I-am lipit deja ampenajele și aripile , s-au potrivit chiar bine , mai este o zonă ce va necesita nițel chit , la bordul de atac , chiar la joncțiunea cu fuselajul , dar asta este mai puțin vina kitului , cît rezultatul intervenției mele ( am degajat complet băile trenului de aterizare , în vederea închiderii și detalierii lui ) . Aa , pînă la urmă am scuturat lenea și am deschis și orificiile de evacuare a tuburilor trase , și-am dat și găurile gurilor .50 - urilor.

Gata , începe să arate a avion !
Acum stă cuminte la uscat pînă mîine .
To be continued...
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 22 May 2014 - 09:45 PM