Scotocind prin teancurile de kituri ce așteaptă vremuri mai bune, m-am decis la acest aparat al Fleet Air Arm, o prezență inedită în marea de Messerschmitt-uri , Spitfire-uri sau Mustang-uri.
Kitul este Airfix ( reboxare a matriței cehești Vista ), identic practic cu cele de la Smer sau Revell.
Kitul pare drăguț, sper să se îmbine frumos ( am potrivit la rece principalele piese, și par cooperante). Am de gînd să folosesc și PE-urile de la Airwaves (dacă tot le am...mai ales că am fost nevoit să caut îndeluuuung pe net instrucțiunile lor, acestea lipsind din plicul original), interiorul furnizat de Vista este minunat, dar lipsește cu desăvîrșire .
Trebuie să mă decid din timp dacă-l fac normal sau cu aripile pliate, cîndva am luat și setul de pliere a aripilor de la Airwaves ( AC 72-224).
109 face un avion în 4-5 zile...Eu sper să-l termin pînă-n vară !!
Wish me luck...
PS. Aș face varianta NF Mk.II , BP791 BO-I "Ringa" ,RNAS Donibristle,oct.1944. Chiar acum mi-a trecut prin cap, acest aparat a acționat de pe o bază terestră, deci nu a avut niciodată nevoie să-și plieze aripile...S-a dus cu opțiunea aripilor pliate !
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 01 May 2014 - 05:45 PM