Forum Machete,Modelism,Hobby: De pe net, mai 2014 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

De pe net, mai 2014

#41 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 18 May 2014 - 11:05 AM

Vezi postareadany, la 17 May 2014 - 12:04 AM, a spus:

Cum se termina pana la urma ( bate Migu?) ca vorba aia: ... " Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself." ...( :bad: )

Din cate imi amintesc, ca in orice film care se respecta ^_^ , decedeaza obligatoriu de mana nordistului unul din personajele indragite de toti din Sud. Apoi, ratacitul/ nonconformistul sudist - exista si unul din asta! - isi revine, pune mana pe mansa si face ciulama din cel care a cauzat pierderea anterioara de viata omeneasca.
Eu, sa fiu sincer, nu am ramas dupa filmul asta decat cu imaginea unor conditii de locuit/ viata destul de precare pentru o parte din personalul Fortelor Aeriene ale R.O.K. :huh:

#42 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4818
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 18 May 2014 - 11:51 PM

Citeaza

Din cate imi amintesc, ca in orice film care se respecta , decedeaza obligatoriu de mana nordistului unul din personajele indragite de toti din Sud. Apoi, ratacitul/ nonconformistul sudist - exista si unul din asta! - isi revine, pune mana pe mansa si face ciulama din cel care a cauzat pierderea anterioara de viata omeneasca.
Eu, sa fiu sincer, nu am ramas dupa filmul asta decat cu imaginea unor conditii de locuit/ viata destul de precare pentru o parte din personalul Fortelor Aeriene ale R.O.K.

:-D . Ce e enervant e ca nu poti rade la prostioara asta . Nici " cus-cus" , nici vreun actibild cu o araboaica care trage cu ochiu . Nah ... Mi s-a facut dor de Hot Shots 1.
Imi aduc aminte un film de razboi nord korean de aceasta data, de dinainte de revolutie , care promitea ( :-D ) . ...Vai ce era in sala ... radeam cu lacrimi ; ne durea stomacul ... .Nici macar filmele indiene nu au avut asa succes .
Subiectul : Pana la urma dupa ce-au murit vreo cateva milioane de sud koreeni au ranit-o in sfarsit pe ceva tipa nordista . Cum isi mai revenea , cum mai lua cate-o " boaba" .Tot aia . Chiar nu reusea nicicum sa de-a coltu' " normal" .Intreg filmul s-a tarat din ce in ce mai distrusa prin toti boschetii si noroaiele si rahatii , pe-o muzica de dadeau in epilepsie toate broastele si la sfarsit i-a luat caimacul unu' care a aparut sec, s-a catarat pe-un elicopter inamic si dupa ce-a scremut un scurt discurs patriotic a puscat eroic lovind cu o piatra sau o grenada in chestiile alea grasutze de pe margine ( rezervoare de combutibil ?) .

In alta ordine de idei a aparut pe Romania Military stirea ca afacerea SAAB cu elvetienii a picat http://www.rumaniamilitary.ro/
Vai ce sansa am fi avut acum daca ar fi fost ai nostri mai DESTEEEEEPTI !

Aceasta postare a fost editata de dany: 19 May 2014 - 12:47 AM

#43 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 23 May 2014 - 03:53 AM

Asta e ucrainean sau de-a "turistilor" ?
Cunoaste cineva felul in care s-au desfasurat evenimentele ?.
Am auzit pe la stiri , dar fara detalii .

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: zzzz ucr vertigliotai.JPG

Aceasta postare a fost editata de dany: 23 May 2014 - 04:01 AM

#44 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 23 May 2014 - 09:26 AM

Cica ar fi ale armatei ucrainene si au lovit un blocpost al separatistilor. Interesant noul semn de indentificare ala Normandy ca sa se deosebeasca de alea rusesti .

#45 Useril este offline   niki 

• Membru senior

Postat 24 May 2014 - 11:09 AM

Pentru inspiratie:

Farrenberg Airfield, Germany

Imagine postata

#46 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 24 May 2014 - 07:30 PM

:rofl: Oare il poti intoarce pe dos ca pe pufoaica ?
http://www.automobil...Aro/Aro_Dragon/

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: zzzz aro_dragon-21.jpg

Aceasta postare a fost editata de dany: 24 May 2014 - 07:32 PM

#47 Useril este offline   niki 

• Membru senior

Postat 25 May 2014 - 12:29 PM

Türk Hava Yolları (Turkish Airlines) - When You Dream:

https://www.youtube....h?v=zQFosG6v3RM

Imagine postata

#48 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 25 May 2014 - 02:29 PM

Salutare . Mai acu ceva vreme cam fo doi trei ani avui un schimb de replici cu Don Longinus despre arme si dumnealui "prorocea "ca rusii vor renunta la Kalasnikov . Se cam intampla sa se adevereasca previziunea dansului numa ca taman in partea de vest e Europei mai precis in Hxagon adica coana Frantica care cica vre sa renunte la FAMAS iata aici pe larg subiectu
http://www.rumaniami...enunta-la-famas
Aici la postul 16 si 17 http://www.cartula.r...omsearch__1#top vb .

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 25 May 2014 - 02:45 PM

#49 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 25 May 2014 - 07:08 PM

Salutare Caporale,bunul meu prieten.
Iaca a venit randul Frantei.
Nu ma mir. Indefinitiv francezii nu m- au impresionat niciodata la capitolul arme de infanterie.
Incepind cu antica Lebel model 1886 modificata 93,si terminind, iata cu FAMAS F1.
Complicate,de multe ori in mod inutil,si indaratnice,armele frantuzesti au fost,de-a lungul timpului, sub standardul impus de alti producatori.(aici ma refer in mod special la germani).
Singura exceptie,dupa parerea mea,ar fi Hecate II /0,50,insa asta vine din alta liga. In rest...cam slabut.
Daca as decide eu,in locul francezilor, atunci ar cam fi un singur nume : Heckler und Koch 416 ,fara ezitare.
Bine,hai sa ma mai zicem doua nume "sfinte" in materie: Beretta Soldato Futuro 5.56/45 sau Steyr AUG A1.
Asta daca as alege eu! <_<

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 25 May 2014 - 07:13 PM

#50 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior
  • Postari: 989
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 26 May 2014 - 05:37 PM

Chassepot, pusca standard a armatei franceze a fost net superioara celei pe care o aveau nemtii, Dreyse, in 1870 :)

#51 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 26 May 2014 - 07:08 PM

Vezi postareaAhmed, la 26 May 2014 - 05:37 PM, a spus:

Chassepot, pusca standard a armatei franceze a fost net superioara celei pe care o aveau nemtii, Dreyse, in 1870 :)

O fi fost,Ahmed,dar mai tarziu a aparut Lebel,asa cum spuneam,modernizata in 1893,dar germanii au "scos" KAR-ul 98 si lucrurile nu au mai fost la fel,(pentru viitorii 50 de ani)..Englezii au fost singurii care au dat o replica pe masura,cu a lor Lee Enfield SMLE. Americanii au venit si ei cu Springfield-ul lor,dar best money can buy,au ramas Mauserul si Enfield
Desigur ,comparatia mai continua si astazi.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 26 May 2014 - 07:09 PM

#52 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 27 May 2014 - 08:42 PM

Citeaza

Interesant noul semn de indentificare ala Normandy ca sa se deosebeasca de alea rusesti .

In luptele pentru aeroportul Donetsk apare si unul cu respectivele dungi vopsite negru ( ? ) sau obliterate ( ? ).
Daca e acelas in ambele filmari, s-ar putea modeli >schema de camo atat de pe dreapta cat si din stanga .
Cunoasteti cumva ce versiune ar fi mai exact ( la astea moderne chiar nu ma pricep ) ?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: zzz mi 24 ucr dungi negre 3.JPG
  • Imagine atasata: zzz mi 24 ucr dungi negre 2.JPG
  • Imagine atasata: zzz mi 24 ucr dungi negre a.jpg

Aceasta postare a fost editata de dany: 27 May 2014 - 09:10 PM

#53 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 28 May 2014 - 06:39 AM

salut . O foto de inspiratie pt "camionagii " Imagine postata

#54 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 28 May 2014 - 06:49 AM

Pe receptie.
Multumesc Caporale
:hi:

#55 Useril este offline   tomcat 

• Membru senior
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 21-November 07
  • Interests:Aviatie, blindate, PC, lectura

Postat 28 May 2014 - 03:56 PM

Hitler Discovers He's Used the Wrong AK Interactive Wash:

#56 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 29 May 2014 - 11:15 AM

:-D :-D

#57 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 29 May 2014 - 03:51 PM

Un site fain despre castile germane http://ww2germanhelm...elmets.com.html , insa ce mi-a atras atentia este cea vopsita in culori D.A.K. ( http://ww2germanhelm...ical-Helmet.jpg ) . Se spune ca ar fi aceeasi culoare ca si pe Me 109 ( aviatie , in fine ) .
RLM 79 din cate stiu e mai inchis ca si nuanta . Sa fie oare acel RLM 79a ce se poate vedea pe Emiluri sau posibil pe aceste HS 126 http://www.deutsches...php?f=40&t=5483 ( apar si vreo 2 imagini unde se poate face comparatia cu RLM 79 " obisnuit" ) ?
Ma gandesc ca se poate sa fie acea culoare misterioasa (fara pete de camo) ce apare pe vehicole la inceputul campaniei pana la introducerea vopselelor dedicate ...( vezi epava VW Kubel )

Aceasta postare a fost editata de dany: 29 May 2014 - 04:07 PM

#58 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 29 May 2014 - 04:21 PM

Citeaza

Hitler Discovers He's Used the Wrong AK Interactive Wash:

:lol:

Arata acest topic

• 3 Pagini +