Spiturile lui 109 Coltul cu aripi eliptice
Postat 07 May 2014 - 08:01 AM
Azi am mai retusat ici -colo cu alb, rosu, galben, negru.
Americanul:
Israelianul:
La asta mai trebuie sa-i pun stenciluri pe intradosul aripilor (pe extrados nu mai avea nimic)
Egipteanul:
Aici trebuie sa gasesc un verde brotac, pentru a retusa diverse ciupituri din decal, si mai trebuie refacuta vopsirea, care la una din aripi a fost cam "lovita" de hypersol
Americanul:
Israelianul:
La asta mai trebuie sa-i pun stenciluri pe intradosul aripilor (pe extrados nu mai avea nimic)
Egipteanul:
Aici trebuie sa gasesc un verde brotac, pentru a retusa diverse ciupituri din decal, si mai trebuie refacuta vopsirea, care la una din aripi a fost cam "lovita" de hypersol
Postat 07 May 2014 - 02:51 PM
Multumesc de observatii Tibi! Alea-s doar o mica parte din probleme.... bule din alea precum si crapaturi in decal sint in multe alte locuri.
Intr-adevar, cum a zis si tony, pata aia mai inchisa se vroia o acoperire a rondelei britanice. O sa se vada mai bine dupa uzarea intradosului,care nu e inca inceputa.
Intr-adevar, cum a zis si tony, pata aia mai inchisa se vroia o acoperire a rondelei britanice. O sa se vada mai bine dupa uzarea intradosului,care nu e inca inceputa.
Postat 08 May 2014 - 09:16 AM
Am pus ceva stenciluri pe american si israelian:
Si am pus decalurile pe cel polonez :
Unul din cele mai importante decaluri, ZX, avea albul descentrat, din pacate exact pe partea importanta a avionului.
Desi mai aveam trei seturi, nu mi-a folosit pentru ca toate sunt descentrate, mai mult decit atit, FIECARE are alta nuanta la bleu :))
Si am pus decalurile pe cel polonez :
Unul din cele mai importante decaluri, ZX, avea albul descentrat, din pacate exact pe partea importanta a avionului.
Desi mai aveam trei seturi, nu mi-a folosit pentru ca toate sunt descentrate, mai mult decit atit, FIECARE are alta nuanta la bleu :))
Postat 08 May 2014 - 09:37 AM
Arata bine, bro'.
Se vede ca e british steel, indiferent de inmatriculari.
Cand ma uit la ele, mai ca-mi vine sa ascult imnul UK sau discursul lu' Margareta Thatcher cu invazia din Falklands...
Hai ca mai ai putin.
Btw, cred ca va trebui sa-ti iei o vitrina noua...
Se vede ca e british steel, indiferent de inmatriculari.
Cand ma uit la ele, mai ca-mi vine sa ascult imnul UK sau discursul lu' Margareta Thatcher cu invazia din Falklands...
Hai ca mai ai putin.
Btw, cred ca va trebui sa-ti iei o vitrina noua...
Postat 09 May 2014 - 07:05 PM
Postat 09 May 2014 - 07:51 PM