Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 29 August 2014 - 11:41 AM
Spiturile lui 109 Coltul cu aripi eliptice
Postat 28 August 2014 - 08:40 AM
Multumesc
E un "quite early" Mk.IXc
Decalurile de la Airfix sunt crap, cele de pe stinga au fost grav descentrate, simbolurile victoriilor sunt incomplete (doar cruci albe, nu zvastici)...si are multe alte bube si bubitze.
Probabil ca imi voi face unul "definitiv" cind va aparea la Eduard.
E un "quite early" Mk.IXc
Decalurile de la Airfix sunt crap, cele de pe stinga au fost grav descentrate, simbolurile victoriilor sunt incomplete (doar cruci albe, nu zvastici)...si are multe alte bube si bubitze.
Probabil ca imi voi face unul "definitiv" cind va aparea la Eduard.
Postat 28 August 2014 - 01:09 PM
Si nu gaseai tu 5 svastici prin stoc? Inseamna ca nu ai vrut sa te intrebuintezi prea tare.
Stii ca sunt un fan, asa ca nu insist cu laudele pentru un kit relativ limitat din care ai scos unul onorabil.
Frumusel, asa clean cum imi plac mie si cu efectele temperate.
Spor, ma frend...
Stii ca sunt un fan, asa ca nu insist cu laudele pentru un kit relativ limitat din care ai scos unul onorabil.
Frumusel, asa clean cum imi plac mie si cu efectele temperate.
Spor, ma frend...
Postat 29 August 2014 - 08:21 AM
Ma bucur c-ai spart gheata de la mal.
Si eu am kituri care sunt condamnate sa imi readuca cheful dupa lungi perioade abulice.
S-a dovedit insa (stiintific) ca dupa cativa ani, astea facute asa neutru si fara farafastacuri strangeau mai multe like-uri (verbale) decat alea muncite.
Asa ca sa-l porti sanatos si sa te tie demarajul pana la urmatoarele.
P.S. Ce faci tu asa din poigne, altii se chinuie sa faca concentrati.
Si eu am kituri care sunt condamnate sa imi readuca cheful dupa lungi perioade abulice.
S-a dovedit insa (stiintific) ca dupa cativa ani, astea facute asa neutru si fara farafastacuri strangeau mai multe like-uri (verbale) decat alea muncite.
Asa ca sa-l porti sanatos si sa te tie demarajul pana la urmatoarele.
P.S. Ce faci tu asa din poigne, altii se chinuie sa faca concentrati.
Postat 02 September 2014 - 03:12 PM
Aproape gata si ultimile doua, mai am doar de facut oglinzile retrovizoare la ele.
Revin cu pozele finale.
Americanul apare in poze si cu petice albe si rosii la mitraliere.
La cel egiptean am o problema, mai precis trei, toate lipite electrostatic pe interiorul cupolei. O sa vad cum o dreg. Voi incerca sa le suflu cu aerograful.
Revin cu pozele finale.
Americanul apare in poze si cu petice albe si rosii la mitraliere.
La cel egiptean am o problema, mai precis trei, toate lipite electrostatic pe interiorul cupolei. O sa vad cum o dreg. Voi incerca sa le suflu cu aerograful.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 02 September 2014 - 03:27 PM
Postat 02 September 2014 - 09:00 PM
Multumesc frumos Tibi si Cris :)
Cupolele sunt "muiate" in Future , asta e tratamentul standad pe care-l aplic tuturor machetelor.
De la o vreme insa, cred ca Future-le meu da rateuri, pentru ca am patit de mai multe ori anul asta, sa mi se exfolieze cind scot mastile din banda de hartie.
Oricum , cupolele astea de la Airfix erau bune din start.
Pina acum foloseam lac mat SINTO (spray luat din Bicostore, decantat in aerograf si diluat 50/50 cu nitro) si mi se parea foarte bun. Asta pina am luat lacul mat spray de la Tamiya TS-80, care e genial.
Tot decantat, tot diluat cu nitro.
Cupolele sunt "muiate" in Future , asta e tratamentul standad pe care-l aplic tuturor machetelor.
De la o vreme insa, cred ca Future-le meu da rateuri, pentru ca am patit de mai multe ori anul asta, sa mi se exfolieze cind scot mastile din banda de hartie.
Oricum , cupolele astea de la Airfix erau bune din start.
Pina acum foloseam lac mat SINTO (spray luat din Bicostore, decantat in aerograf si diluat 50/50 cu nitro) si mi se parea foarte bun. Asta pina am luat lacul mat spray de la Tamiya TS-80, care e genial.
Tot decantat, tot diluat cu nitro.
Postat 03 September 2014 - 06:59 PM
Multumesc, baieti !
Cu astea cred ca se inchide topicul pentru vreo 2-3 ani...pina va aparea 72-ul de la Eduard.
As vrea sa mai fac aici Messerspitul de la Brengun si mai am destule markuri early si late , dar niciunul nu e intre prioritati acum.
Cu astea cred ca se inchide topicul pentru vreo 2-3 ani...pina va aparea 72-ul de la Eduard.
As vrea sa mai fac aici Messerspitul de la Brengun si mai am destule markuri early si late , dar niciunul nu e intre prioritati acum.
Postat 18 August 2015 - 11:58 AM
Revin si in acest topic prafuit, pentru ca am mai terminat trei aripi eliptice.
In asteptarea kitului de la Eduard, care se presupune a fi cel definitiv, am decis sa termin repede cele trei AZ-model ramase in stash, ca sa inchid capitolul.
Sunt facute aproape OOB, cu decaluri de la KP si Techmod.
Iata-le, deci
26 alb, de data asta de la inceput in culorile corecte :
Astuia i-am facut si o mica vigneta, cu trei soldatei de la revell(vinil) modificati, si ceva bulendre...
14 alb, cam la fel ca 26, dar fara vigneta:
Si ultimul, "the Black Spit" asa cum arata el acum - inca zboara pe la show-uri in Israel.
Astuia i-am facut un Weizmann batran care il saluta...caci a fost avionul pe care a zburat:
In asteptarea kitului de la Eduard, care se presupune a fi cel definitiv, am decis sa termin repede cele trei AZ-model ramase in stash, ca sa inchid capitolul.
Sunt facute aproape OOB, cu decaluri de la KP si Techmod.
Iata-le, deci
26 alb, de data asta de la inceput in culorile corecte :
Astuia i-am facut si o mica vigneta, cu trei soldatei de la revell(vinil) modificati, si ceva bulendre...
14 alb, cam la fel ca 26, dar fara vigneta:
Si ultimul, "the Black Spit" asa cum arata el acum - inca zboara pe la show-uri in Israel.
Astuia i-am facut un Weizmann batran care il saluta...caci a fost avionul pe care a zburat: