Povestea asta cu regravatul o sa-mi dea cosmaruri... dar cum altfel sa incep sa o stapanesc decat punand-o in aplicare. M-am inarmat cu unealta (am gasit Trumpeter). Nu sunt zgarcit de fel, dar cand am vazut ca rola de banda 3M e 60 lei am renuntat, cu gandul ca am banda izolatoare sa maschez un avion la 1:1. Am lipit cateva fasii suprapuse pe o bucata de sticla si am taiat straifuri de aproximativ 5 mm. Se pare ca vinilul nu este suficient de plasticat pentru a ghida bine zgaraieciul, pentru ca dragul meu F2 e bine intarit cu super glue pe toate partile, pe unde mi-au scapat liniile... Asadar, dupa lupte seculare care au durat cam o saptamana, cam acesta este stadiul.
Inainte de a lipi aripile zburatoarei, am executat gaurile pentru suportul rezervorului suplimentar. Fara sa verific! Am constat ulterior, evident, ca acestea nu sunt centrate. Va trebui sa le astup. Intre timp nici nu stiu daca mai vreau sa-i montez rezervorul, nefiind sigur ca are legatura cu subiectul. Voi ce spuneti?
La imbinarea oblica, de sub priza radiatorului de sub motor, am avut probleme cu slefuitul... Zona nu prea permite. Asa ca am taiat o fasiuta de stiren de 0,1mm grosime (am citit topicul despre stiren si am inceput sa caut toate ambalajele care eu marcat PS, astfel am descoperit capacul paharului de suc de la KFC
) si am lipit-o pe suprafata cu pricina.
Urmeaza sa-i aplic niste extra thin cement pe liniile refacute apoi... mai vedem.