Forum Machete,Modelism,Hobby: Concurs IPMS Romania-AMA 2014 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs IPMS Romania-AMA 2014 CUPA ALBA CAROLINA

#21 Useril este offline   anstro 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 427
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Interests:Aviatie

Postat 10 May 2014 - 10:29 PM

Salut
In cazul in care apartamentul cu pat matrimonial se suplimenteaza cu pat pentru copil, camera va fi 120 lei/noapte? Ca sa stiu cum fac calculele. De asemenea as dori sa stiu la ce pret ar iesi apartamentul cu pat matrimonial si pat single.
Daca apartamentul cu pat matrimonial si cu pat single este tot 120 lei/noapte, as fi interesat de ea.
Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de anstro: 10 May 2014 - 10:36 PM

#22 Useril este offline   -Vasile- 

• Membru senior
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 27-November 12
  • Interests:Aviatia

Postat 10 May 2014 - 11:04 PM

Vezi postareamichi-ro, la 10 May 2014 - 06:32 PM, a spus:

Si mai este ceva : formularul de inscriere este parolat si as avea nevoie de parola, daca se poate... .

Salut,
Da, formularul este parolat ptr. a fi completate informatiile necesare inscrierii doar cele care trebuie si doar in celulele destinate acestui scop. Si asta fara riscul de a sterge accidental informatii utile prelucrarii ulterioare a datelor.
Poti preciza te rog ptr. ce iti trebuie parola? Ai intampinat vreo problema in a-l completa?
Pe site sunt postate doua variante de formular, in functie de versiunea Microsoft Excel-ului folosit, neprimind pana acum nicio sesizare referitoare la vreo problema in a le completa.
Numai bine!
Vasile

#23 Useril este offline   michi-ro 

• Membru senior
  • Postari: 894
  • Inregistrat: 18-January 12
  • Interests:fotografia
    modelismul

Postat 11 May 2014 - 09:31 AM

Multumesc Hind!
Deci ma incadrez la una dintre cele 14 camere cu 2 paturi single, eu venind cu sotia.
Multumesc frumos pentru informati!

Vezi postarea-Vasile-, la 10 May 2014 - 11:04 PM, a spus:

Salut,
Da, formularul este parolat ptr. a fi completate informatiile necesare inscrierii doar cele care trebuie si doar in celulele destinate acestui scop. Si asta fara riscul de a sterge accidental informatii utile prelucrarii ulterioare a datelor.
Poti preciza te rog ptr. ce iti trebuie parola? Ai intampinat vreo problema in a-l completa?
Pe site sunt postate doua variante de formular, in functie de versiunea Microsoft Excel-ului folosit, neprimind pana acum nicio sesizare referitoare la vreo problema in a le completa.
Numai bine!
Vasile

mea culpa (graba strica treaba)!
totul merge OK, daca selectezi din meniurile derulante!
Multumesc frumos!

Aceasta postare a fost editata de michi-ro: 11 May 2014 - 09:36 AM

#24 Useril este offline   katal 

• Membru senior
  • Postari: 120
  • Inregistrat: 09-September 09

Postat 11 May 2014 - 02:31 PM

O camera cu 3 paturi single puneti-o deoparte pentru mine, in zilele de 29, 30, 31 mai ( sper sa nu fie o problema, dar spre deosebire de majoritatea, voi veni cu o zi mai devreme) - Catalin B.

#25 Useril este offline   viopa 

• Membru senior
  • Postari: 536
  • Inregistrat: 01-September 07

Postat 12 May 2014 - 05:04 AM

Sambata dimineata vin si eu singur. Voi sta o noapte.

#26 Useril este offline   Buss 

• Membru senior
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 25-December 09

Postat 12 May 2014 - 09:22 AM

As vrea si eu daca mai e valabil un apartament cu pat matrimonial. Daca nu, o camera dubla. 2 nopti, vineri-duminica. Astept o confirmare. Multam! :drinks:

#27 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 12 May 2014 - 11:19 AM

Vin singur, perioada vineri-duminica. Imagine postataDeci doua nopti.
Plec din Pitesti.Daca cineva vrea sa mearga cu mine, vorbim via PM sau aveti nr meu de mobil : 0745035938 Alin IONESCU Imagine postata

#28 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 12 May 2014 - 03:45 PM

Pe langa faptul ca folosesc un office care nu stie sa lucreze cu macrourile din ofiicele vostru (ma refer la fisa de inscriere care nu stie sa apeleze la cele care ar trebui sa fie in casute), vad o nota in care este descrisa o vignieta, dar nu vad in ce categorie trebuie inscrisa.
Concret: o vigheta cu un camion 1:72 merge la vehicule militare (H7) sau la Diorame vehicule (H22) , exista categorie separata (desi n-am vazut) sau se inscrie la una dintre cele doua si daca e incadrata gresit o incadrati voi unde trebuie?

Multumesc pentru raspuns si

Bafta!

#29 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 12 May 2014 - 04:49 PM

Valabil pentru toata lumea.

O vigneta este în mod normal, o forma de prezentare a unui model unic şi împrejurimile sale imediate astfel incat subiectul sa fie punctul central al lucrarii. Vigneta poate sa contina maxim o figurina, cu sau fara accesorii, elemente de vegetatie si/sau constructii. Cadrul sau scena sunt secundare şi oferă doar un context pentru respectivul subiect. (ex.: Arbuşti, iarbă, sol, etc,).
La categoria figurine, vigneta contine maxim 2 figurine din care o reprezentare umana si una animala, in orice pozitie, cu sau fara accesorii, elemente de vegetatie si/sau constructii.
Toate vignetele se vor inregistra in categoria din care face parte subiectul central al vignetei (ex.: o vigneta ce contine un avion cu ractie la 1/48 se inregistreaza in categoria” H 04 - Avioane 1/48 si mai mari -cu reactie”).
Prin diorama se intelege o lucrare tri-dimensionala, in caseta sau nu, care contine un anumit numar de elemente si/sau figurine(mai mult de doua) cu scopul de a replica la scara un moment bine definit in spatiu si timp.
Toate componentele intregrate in diorama au rolul de a spune o poveste, prezentand una sau mai multe actiuni simultane.
In ambele cazuri, machetistul poate utiliza orice seturi de detalii disponibile in comert sau construite de la zero(scratch).
Este important sa se prezinte partile imbunatatite prin atasarea de documentatii.

#30 Useril este offline   HIND 

• Membru senior

Postat 12 May 2014 - 04:54 PM

Vezi postareaanstro, la 10 May 2014 - 10:29 PM, a spus:

Salut
In cazul in care apartamentul cu pat matrimonial se suplimenteaza cu pat pentru copil, camera va fi 120 lei/noapte? Ca sa stiu cum fac calculele. De asemenea as dori sa stiu la ce pret ar iesi apartamentul cu pat matrimonial si pat single.
Daca apartamentul cu pat matrimonial si cu pat single este tot 120 lei/noapte, as fi interesat de ea.
Multumesc.

Pentru pat supimentar se platesten tarif normal (40 ron/pers). In cazul apartamentului de care pomenesti pretul este de 120 ron/noapte

Confirm rezervarile pentru Katal, Viopa, Buss (apartament cu matrimonial) si Anakinu.

#31 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 12 May 2014 - 05:48 PM

Vezi postareaHIND, la 12 May 2014 - 04:49 PM, a spus:

Valabil pentru toata lumea.

O vigneta este în mod normal, o forma de prezentare a unui model unic şi împrejurimile sale imediate astfel incat subiectul sa fie punctul central al lucrarii. Vigneta poate sa contina maxim o figurina, cu sau fara accesorii, elemente de vegetatie si/sau constructii. Cadrul sau scena sunt secundare şi oferă doar un context pentru respectivul subiect. (ex.: Arbuşti, iarbă, sol, etc,).

Multumesc Ovidiu pentru raspuns. Asta am citit si in fisierul de pe site.
Am cerut lamuriri pentru ca n-am inteles partea asta din regulament. Am si specificat ca am citit si am cerut o lamurire la obiect.
Acum "m-am lamurit", imi pastrez modelele acasa.

Bafta!

#32 Useril este offline   anstro 

• Membru senior
  • Postari: 427
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Interests:Aviatie

Postat 12 May 2014 - 06:15 PM

Vezi postareaHIND, la 12 May 2014 - 04:54 PM, a spus:

Pentru pat supimentar se platesten tarif normal (40 ron/pers). In cazul apartamentului de care pomenesti pretul este de 120 ron/noapte

Confirm rezervarile pentru Katal, Viopa, Buss (apartament cu matrimonial) si Anakinu.

Atunci confirm rezervare pentru apartamentul de 3 locuri (pat matrimonial plus pat single)
Eventual pe PM detalii pentru finalizarea rezervarii: Avans, etc, etc... :drinks:

#33 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 13 May 2014 - 05:39 PM

Si pentru ca tot n-am primit un raspuns la intrebarea anterioara am sa mai pun o intrebare .
Tema
In fisa de inscriere (si inca o data iau un caz concret) apare dupa producator "Mod de prezentare"
Fisa de inscriere arata ca in poza:
Imagine atasata: formular.jpg
H12, nava provenita din kituri prezentata inca in lucru.
Sa zicem ca la momentul asta lucrarea arata asa:
Imagine postata
eventual cu 2-3 decaluri puse in plus.

"Barca" este jurizata pe acelasi plan cu o barca care este gata si este fixata pe baza sau lucrarile in lucru sunt clasate separat?

Poate la intrebarea asta primesc raspuns.

Bafta!

#34 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 14 May 2014 - 12:00 PM

ATENTIE : Formularele de concurs se trimit pe adresa de mail a asociatiei - ama.modelism@gmail.com

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 14 May 2014 - 02:39 PM

#35 Useril este offline   HIND 

• Membru senior

Postat 14 May 2014 - 09:46 PM

Vezi postareacrios, la 13 May 2014 - 05:39 PM, a spus:

Si pentru ca tot n-am primit un raspuns la intrebarea anterioara am sa mai pun o intrebare .
Tema
In fisa de inscriere (si inca o data iau un caz concret) apare dupa producator "Mod de prezentare"
Fisa de inscriere arata ca in poza:
Atasament formular.jpg
H12, nava provenita din kituri prezentata inca in lucru.
Sa zicem ca la momentul asta lucrarea arata asa:
Imagine postata
eventual cu 2-3 decaluri puse in plus.

"Barca" este jurizata pe acelasi plan cu o barca care este gata si este fixata pe baza sau lucrarile in lucru sunt clasate separat?

Poate la intrebarea asta primesc raspuns.

Bafta!

In sfarsit am acces la net.

Recunosc ca la intrebarea anterioara raspunsul nu a fost tocmai la obiect si ca urmare imi cer din nou scuze. Situatia s-a clarificat in urma discutiei telefonice purtate ieri si a consultarii ulterioare cu Tibi ( in calitate de Presedinte juriu).
Drept urmare, anul acesta nu va exista categorie separata de vignete.
In acest caz, inscrirea unei vignete cu un camion militar la 1/72, se poate face in doua moduri:
- Daca se pune accent doar pe vehicul, acesta se va incadra in categoria H7 (Vehicule militare……..).
- Daca se pune accent pe toate componentele vignete i(ex. Vehicul, vegetatie, accesorii, etc.), incadrarea se face in categoria H22 ( Diorame vehicule) urmand sa fie jurizata dupa criteriile de la diorama.
In concluzie, ambele incadrari sunt corecte si vor fi tratate de juriu ca atare.

Pe de alta parte categorie “Work in progress’ nu v-a exista in cadrul concursului nostru. Faptul ca undeva in formularul de inscriere apare ca mod de prezentare a machetei este doar o eroare pe care o sa incercam sa o remediem.
Asadar astfel de lucrari NU vor fi jurizate.

#36 Useril este offline   HIND 

• Membru senior

Postat 14 May 2014 - 09:56 PM

Vezi postareamichi-ro, la 11 May 2014 - 09:31 AM, a spus:

Multumesc Hind!
Deci ma incadrez la una dintre cele 14 camere cu 2 paturi single, eu venind cu sotia.
Multumesc frumos pentru informati!

mea culpa (graba strica treaba)!
totul merge OK, daca selectezi din meniurile derulante!
Multumesc frumos!

Te rog sa-mi comunici cand sosesti si cat stai ? Multumesc.

#37 Useril este offline   michi-ro 

• Membru senior
  • Postari: 894
  • Inregistrat: 18-January 12
  • Interests:fotografia
    modelismul

Postat 15 May 2014 - 07:11 AM

Vezi postareaHIND, la 14 May 2014 - 09:56 PM, a spus:

Te rog sa-mi comunici cand sosesti si cat stai ? Multumesc.

salut
am comunicat deja lui Busila.
Dar nu-i nici o problema, o fac din nou:
check in 30 05 2014 check out 01 06 2014
camera dubla.

#38 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 15 May 2014 - 08:52 AM

Vezi postareaHIND, la 14 May 2014 - 09:46 PM, a spus:

In acest caz, inscrirea unei vignete cu un camion militar la 1/72, se poate face in doua moduri:
- Daca se pune accent doar pe vehicul, acesta se va incadra in categoria H7 (Vehicule militare……..).
- Daca se pune accent pe toate componentele vignete i(ex. Vehicul, vegetatie, accesorii, etc.), incadrarea se face in categoria H22 ( Diorame vehicule) urmand sa fie jurizata dupa criteriile de la diorama.
In concluzie, ambele incadrari sunt corecte si vor fi tratate de juriu ca atare.

Pe de alta parte categorie “Work in progress’ nu v-a exista in cadrul concursului nostru.....
Asadar astfel de lucrari NU vor fi jurizate.

Multumesc, Ovidiu!
Asa cum ti-am spus si telefonic, asta era ceea ce doream sa aflu. Nu ma interesa si nici nu ma intereseaza sa port discutii in contradictoriu sau sa fac eu reguli in jocurile altora. Ma interesa sa vad daca si cum pot juca dupa regulile voastre.
Sa vad cu cine pot trimite lucrarile si am sa completez si am sa trimit atunci fisa de inscriere.

Bafta!

#39 Useril este offline   flo 

• Membru senior
  • Postari: 2480
  • Inregistrat: 04-July 09

Postat 15 May 2014 - 07:51 PM

Din pacate nu o sa pot asista la acest eveniment. De luni ma aflu cu treaba de la slujba in orasul Unirii. Sunt forte impresionat de cum arata Cetatea azi, fata de 1997 . Va admir si va urez numai impiniri.

#40 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 16 May 2014 - 07:12 AM

Vezi postareaflo, la 15 May 2014 - 07:51 PM, a spus:

Din pacate nu o sa pot asista la acest eveniment. De luni ma aflu cu treaba de la slujba in orasul Unirii.

Ne pare rau si noua. Poate , poate o fi vreo solutie sa ramai .....

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi