crios, la 13 May 2014 - 05:39 PM, a spus:
Si pentru ca tot n-am primit un raspuns la intrebarea anterioara am sa mai pun o intrebare .
Tema
In fisa de inscriere (si inca o data iau un caz concret) apare dupa producator "Mod de prezentare"
Fisa de inscriere arata ca in poza:
formular.jpg
H12, nava provenita din kituri prezentata inca in lucru.
Sa zicem ca la momentul asta lucrarea arata asa:
eventual cu 2-3 decaluri puse in plus.
"Barca" este jurizata pe acelasi plan cu o barca care este gata si este fixata pe baza sau lucrarile in lucru sunt clasate separat?
Poate la intrebarea asta primesc raspuns.
Bafta!
In sfarsit am acces la net.
Recunosc ca la intrebarea anterioara raspunsul nu a fost tocmai la obiect si ca urmare imi cer din nou scuze. Situatia s-a clarificat in urma discutiei telefonice purtate ieri si a consultarii ulterioare cu Tibi ( in calitate de Presedinte juriu).
Drept urmare, anul acesta nu va exista categorie separata de vignete.
In acest caz, inscrirea unei vignete cu un camion militar la 1/72, se poate face in doua moduri:
- Daca se pune accent doar pe vehicul, acesta se va incadra in categoria H7 (Vehicule militare……..).
- Daca se pune accent pe toate componentele vignete i(ex. Vehicul, vegetatie, accesorii, etc.), incadrarea se face in categoria H22 ( Diorame vehicule) urmand sa fie jurizata dupa criteriile de la diorama.
In concluzie, ambele incadrari sunt corecte si vor fi tratate de juriu ca atare.
Pe de alta parte categorie “Work in progress’ nu v-a exista in cadrul concursului nostru. Faptul ca undeva in formularul de inscriere apare ca mod de prezentare a machetei este doar o eroare pe care o sa incercam sa o remediem.
Asadar astfel de lucrari NU vor fi jurizate.