HMS Leopard
Postat 22 November 2014 - 06:34 PM
Mersi de aprecieri!
Ma straduiesc sa lucrez cat de bine pot! Deja am inceput sa fac unele corectii in alinierea sabordurilor pana nu e prea tarziu!
Am "Anatomy of the ship" al navei cat si planuri si ce am mai gasit pe net!
Tin mult sa si avansez sa vad ca prinde contur, forma si aspect ptr a avea impulsul necesar ptr ceea ce urmeaza pe mai departe!
Toate cele bune!
Ma straduiesc sa lucrez cat de bine pot! Deja am inceput sa fac unele corectii in alinierea sabordurilor pana nu e prea tarziu!
Am "Anatomy of the ship" al navei cat si planuri si ce am mai gasit pe net!
Tin mult sa si avansez sa vad ca prinde contur, forma si aspect ptr a avea impulsul necesar ptr ceea ce urmeaza pe mai departe!
Toate cele bune!
Postat 22 December 2014 - 11:31 AM
Salutare tuturor!
Lucrarea continua, dar intr-un mod mult mai responsabil! Reluat fiecare sabord la refacut realiniat, re si remasurat, avand in vedere importanta acestora! Schimbat metoda de masurare si aliniere! Varianta cu sablonul nu a tinut! Stadiul actual in pozele de mai jos!
In rest va doresc Sarbatori fericite un An Nou mai bun si cu mult spor!
Un calduros La Muti Ani
Lucrarea continua, dar intr-un mod mult mai responsabil! Reluat fiecare sabord la refacut realiniat, re si remasurat, avand in vedere importanta acestora! Schimbat metoda de masurare si aliniere! Varianta cu sablonul nu a tinut! Stadiul actual in pozele de mai jos!
In rest va doresc Sarbatori fericite un An Nou mai bun si cu mult spor!
Un calduros La Muti Ani
Postat 18 February 2015 - 09:48 AM
tulaji, la 18 February 2015 - 09:28 AM, a spus:
Fain lucrat Laurentiu64. Ma bate gandul si pe mine sa lucrez coca navei folosind tehnica ta.Cand ai lucrat corpul navei ai instalat baghetele ude sau uscate pe coca? Nu sunt lamurit cum le-ai indoit.
La inceput mi-am facut un sablon, le-am inmuiat si pus la uscat in sablon, dar mi-am dat seama ca dupa uscare baghetele erau cam rigide si nu se culcau cum as fi vrut pe coaste!
Astfel am trecut la un alt procedeu! Am luat cite 2 baghete, le-am sefluit (ingustat unde era necesar) deodata ptr a avea aceasi latime pe ambele parti, potrivit pe coaste, pus la inmuiat si fixat pe coaste astfel incat curbura sa se realizeze dupa coaste! Problema a fost fixarea pe coaste deoarece pionezele nu prea ramaneau infipte in placaj!
Aceasta postare a fost editata de laurentiu64: 18 February 2015 - 09:51 AM
Postat 18 February 2015 - 11:55 AM
Bravo.Eu nu sunt chiar novice in modelismul naval, dar vad ca mai pot invata ceva de pe forumul asta.Lucrarile mele le poti vedea pe site-ul www.shipmodels.ro. Sunt facute acu mai bine de 10 ani, dar poti sa-ti faci o idee.Ultima de pe lista e o nava premiata la un Campionat European (Gdansk 2003). Intre timp am mai progresat un pic.