Buna seara!
De la ultima postare in limita timpului disponibil avut am lucrat pe 2 fronturi! Cu ocazia curaetniei de sarbatorile care au trecut Black Prince-ul a suferit o accidentare fiind dat jos de pe raftul unde era expus,
suferind mici accidentari! Desi vroiam sa refac paramele de care nu prea eram multumit, i-a venit randul acuma dupa acest accident! Asa ca am purces la mici corectii de care nu eram multumit!
Am de mutat si linia de plutire, mai sus cu vreo 10 mm!
Am mosmondit si la Leopardul meu (domestic) dar am avut ceva probleme cu placarea pe interior in zona pupa, in locul de intersectie a 2 planuri curbate! Pina la urma dupa indelungi incercari cred ca am reusit sa o scot la
capat in mod acceptabil! Ptr a putea continua in aceasta zona cu placarea ar treb sa execut cele 2 saborduri din zona carmei, dar in planurile ce le detin nu imi apar, nu cunosc distanta dintre ele si inca nu realizez la ce inaltime fata de punte sa la fac! (am trasat cam pe unde ar treb sa fie puntea) dar.....; Orificiul ptr carma, care m-ar putea ajuta, cred, la stabilirea pozitiei celeor 2 saborduri, inca nu l-as face pina nu termin cu placarea in partea inferioara! Si uite asa si asa cum se complica treaba!
Cu Respect!