costeo, la 08 January 2016 - 07:52 PM, a spus:
La multi ani, Laurentiu.... si tuturor bineinteles!
Imi mentin parerea ca, in lipsa profesionistilor, egoisti dealtfel, lucrarea ta este un punct de reper pe site-urile de la noi. Apreciez ca desi aceasta zona, din interior, nu va fi vizibila sub nici o forma, ai tratat-o cu toata seriozitatea! Sunt convins ca pe masura ce vei urca in zona "vizibila" ne vei surprinde si mai mult!
Mult spor!
Buna Costi! Mersi de urare!
Ma simt magulit de atentia care mi-o acorzi, desi cred ca exageram un pic cu laudele! Lucrul pe interior pare mai dificil deoarece campul vizual e redus, nu ca pe exterior as fi excelat!
In ce priveste cu partea " vizibila" asa am de gand sa fac incat sa fie vizibila! Puntea inferioara am de gand sa o fac complet cu toate cele, iar pe cele superioare, inca oscilez intre a face sectiuni longitudinale
sau in a le face in asa fel fara a pune podeaua, ptr ca in final sa se vada puntea inferioara! Nu stiu cit de bine m-am facut inteles!
Oricum pina ajung acolo mai avem mult.... si sa nu uitam de balcoooooooonnn!
Astept raspuns!, Sa facem conversatie!
La tine care mai e treaba!? Scz ca nu fac comentarii la lucrarea ta! Sunt prea mic! Sunt doar membru! Poate cind voi fi si eu veteran o sa ma bag!
Cu respect!